Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest jakiś sposób na ominięcie karnej kolejki niskiego priorytetu?

ad777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jest może jakiś sposób na ominięcie tej kary, pytam ponieważ mnie rozłączyło z meczu, a chciałbym znów dostawać pkt bojowe.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Niestety, nie ma takiej opcij. Pisalem do administracij w sprawie tej rzeczy to oni powiedzieli ze nic nie moge poradzic poniewaz Karna Kolejka jest narzucana AUTOMATYCZNIE przez serwery Dota2. Jedyne co mozesz robic to grac na tej karnej kolejce, powodzenia z Ruskimi :(

61093c6efb.png

Legenda
Opublikowano

Nie dostaniesz karnych punktów jeżeli pokaże się, że np zrezygnowałeś, ale wtedy cały team twój musi wyjść i meczu jak by nie było. Jeżeli dociągną grę do końca i zniszczą dowolną bazę dostajesz lp. Dawniej były bugi na ominięcie tego. Dawniej za bezczelne opuszczenie nie przyznawano lp tylko do statystyk dodawało opuszczoną grę i tak zgarnąłem 2miechy lp bo naprawili to ;d Nie sprawdzałem, ale jeżeli już na gwałt musisz uciekać wyłącz dote normalnie tzn nie przez procesy tylko podczas gry offasz grę i uruchamiasz ją ponownie i dajesz opuść grę. Najlepiej mieć całą ekipę i powiedzieć im co robimy jak jest taka sytuacja. Np. jak założysz drużynę i grasz mecz drużynowy o reiting to możecie wyjść z gry bez żadnych szkód. Taką sytuacje mieliśmy wczoraj. Graliśmy przeciwko z HYI to już po 15min dostawania batów napisali gg i opuścili bez karnie grę.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...