Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Łamanie / brute force archiwum zip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam archiwum i w nim ważne pliki zabezpieczone hasłem. Ale zapomniałem jakie ustawiłem. Pamiętam nawet, jakie mogłem ustawić, ale to nie działa. Teraz szukam jakiegoś programu, który by złamał lub przeprowadził brute force (losowe nawet) na archiwum zip. Pobrałem jakieś tam programy, ale jeden mi stoi gdy kliknę "Go" a drugi jest płatny i nie ma działającego key'a / cracka. Jaki polecicie mi program ?

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Hmm poczytałem trochę na różnych forach i może spróbuj tym :

Niestety jest to wersja trial, więc na pewno ma jakieś "ale".

Na necie na pewno można znaleźć kilka ciekawych plików, które pomogą program zrobić legalny :) niestety MPC nie poleca piractwa więc nie pomogę w tym temacie.

1363095337-U286162.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Za free znalazłem PicoZip Recovery Tool i proste sprawy załatwia. Mam pytanie czy ma ktoś namiary na dobry słownik PL do brute ( do pobrania za darmo i może być bez polskich znaków ) . I jeszcze jedno pytanie czy znacie jakiś program brute co ma maskowanie np, xx????????xx gdzie x to cyfra a ? to litera. Czyli szukał słownikowo + max 2 cyfry z przodu lub max 2 cyfry po wyrazie ? Program może być płatny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...