Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]jak usunąc flage

l0v33r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

często widze ludzi bez flagi, wie ktoś jak to zrobić aby nie było żadnej flagi ?

mógłby ktoś mi to dokładnie opisać czy to tuaj czy na pw ?

Opublikowano

Flagi nie widać, jak się ma hacka. Inaczej się nie da + na CA NA nie mają wcale flag

Jak nie wiesz to nie spamuj.

Jak nie chcesz mieć flagi to musisz zrobić nowe konto, na czas rejestracji zmieniasz proxy na chińskie, koreańskie lub stanów zjednoczonych robisz konto i tyle.

W grze nie bd miał flagi.

Opublikowano

Jak nie wiesz to nie spamuj.

Jak nie chcesz mieć flagi to musisz zrobić nowe konto, na czas rejestracji zmieniasz proxy na chińskie, koreańskie lub stanów zjednoczonych robisz konto i tyle.

W grze nie bd miał flagi.

:O Omek nie spamuje jak coś...

Co do flagi, na CA NA jest takie coś, że flagi nikt nie ma. Na EU nie ma takiej możliwości, kiedyś co prawda był bug przez 2 tygodnie ale już to naprawili. Każdy musi mieć flagę.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Na CA NA nie mają flag bo wszyscy są amerykanami, a żeby nie mieć flagi musisz przy rejestracji skorzystać proxy, tylko takiego, którego po wpisaniu np. w geolokalizację po adresie ip, nie wyświetli się żadne państwo - unkown. Ciężko znaleźć takie proxy. W grze nie da się tego przestawić.

Opublikowano

wiem że coś z proxy, ale ost naprzykład widziałem gościa jak nie miał flagi, a zawsze miał(jestem pewien że miał flage bo ma już majora i od zawsze miał jakąs). Więc musiał jakoś zmienić :P

Opublikowano

Z tego co pamiętam kiedyś było coś takiego że jak siedziałeś w roomie i zmieniałem Alpha <-> Bravo strony to ci znikała ale na czas gry po Relogu wszystko wracało do normy :)

z tego co zauważyłem teraz tak nie ma. Ale zdarza się że ludzie latają bez flag :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

jak sie pytam ludzi czemu nie maja flagi to mowia ze tunezja w ca nie ma flagi, wiec mozliwe ze niektore kraje nie maja flagi i zalicza sie do nich tunezja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...