Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery dzieci

Wariatelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w Temacie czy nie sądzicie że 90% serwerów jest robione przez dzieci YT Oglądających ludzi typu SKKF czy minecraftblow i robią serwery które stoją po 2 3 dni i padają bo nie ma kto tego opłacać jak dla mnie jest to bez sensu i strasznie żałuje że nie ma 1 osoby starszej która by zrobiła 1 normalny serwer dla starszych graczy takich +16 17 było by bardzo fajny i jestem ciekawy co wy na to bardzo proszę o wypowiadanie się co wy o tym myślicie

neverendstm0uw7yp3.gif

Opublikowano

Sądzimy.

Wiele jest właśnie takich serwerów, które padają po 3 dniach, typu Kwadratowa Masakra czy inne gówno.

No ale, nic nie zrobisz. Każdy ma prawo grać w MC bez względu na wiek <niestety>.

Tak w ogóle po co ten temat? :P

5465845486.png

Opublikowano

Sam jestem dzieckiem, nie będę ukrywał, mam te 13 lat, ale myślę, że jestem ogarnięty. Ale tu nie mowa o mnie . Znam parę osób które są w moim wieku i udają pro elo starszych koxów,a w realu to ... szkoda mi klawy na to :D . Tak, też mnie to irytuje, serwer 2/3 dni max miesiąc jak dedyk :D . Jest mało ogarniętych osób z młodego wieku, taka jest prawda . Ale jak już się ktoś w trafi spoczko z młodej półki to jest miód :D

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...