Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival] "Kilka graczy"

GunZ1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg Dv0rakowyServer

Witam.

Jestem graczem z dość długim stażem między innymi w Minecraft. Na moim laptopie za dużo gier nie włączę, więc został mi Minecraft. Nienawidzę grać w trybach Singleplayer, a szczególnie w takich grach jak Minecraft.

Dlatego założyłem dla siebie i pary innych osób server, żeby pograć sobie we własnym gronie z myślą, że jeżeli ten pomysł zaciekawi większą ilość osób to stopniowo będę wynajmował serwer z coraz większą ilością slotów.

Na pewno kogoś "zdenerwuje", że tylko 3 sloty, "komu się to spodoba" i inne podobne zdania..

Nie interesuję mnie to szczerzę mówiąc.

Myślę, że ktoś na pewno będzie chętny z tysięcy osób odwiedzających ten dział do takiej gry.

Przynajmniej będzie pewność, że nie będzie nudno w 3 osobowej kooperacji.

Napisałbym to w innym dziale, ale to jest taki sam serwer jak każdy inny, więc nie będę kręcił się w innych tematach.

Oczywiście nie będzie tak, że wezmę pierwszego lepszego człowieka który napiszę tutaj pierwszy post, ponieważ chce przynajmniej na pierwszy rzut oka widzieć, że wart jest gry i wie co to znaczy prawdziwy survival.

Dlatego chciałbym, aby każdy napisał mini-podanie.

Składałoby się z tego, że przedstawi się, będzie miał przynajmniej 14 lat, używał skype'a + mikrofon, napiszę dlaczego miałbym właśnie jego wybrać do tego "Survivalowego Servera".

Zwracam uwagę na długość, składnie, estetykę, oraz czy wszystko jest napisane na temat.

Oczywiście, posiadanie skype'a czy mikrofonu nie jest w 100% wymaganane.

Przy 3 osobach spamu nie będzie, a też można się komunikować ;).

Pozdrawiam. MrDv0rak

inf.png

strzalka.gifTYP: Survival

strzalka.gifSloty: 3

strzalka.gifIP: d1.csrv.pl:35139

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Najlepiej, żeby było.

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Tak

518831445005751729602.png

Opublikowano

Cześć mój nick w grze: Show mam 17 lat, sprawny mikrofon i skypa. Chce grać na twoim serwerze ponieważ szukałem takiego serwera jaki sam kiedyś miałem czyli nie duża ilość slotów ale wszyscy ludzie byli zrzeszeni gdzie każdy kto był w grze siedział na ts i rozmawiał z nami, nie było trolli ani cheaterów.

Opublikowano

Cześć mój nick w grze: Show mam 17 lat, sprawny mikrofon i skypa. Chce grać na twoim serwerze ponieważ szukałem takiego serwera jaki sam kiedyś miałem czyli nie duża ilość slotów ale wszyscy ludzie byli zrzeszeni gdzie każdy kto był w grze siedział na ts i rozmawiał z nami, nie było trolli ani cheaterów.

Dobra, niech będzię ;). Jesteś na WH. Jeżeli będziesz w porządku zostajesz na dłużej i skuszę się na komunikację głosową.

Podania piszcie, jeżeli z niektórymi rozmowa nie wypali to na pewno sprawdzę kolejne podania.

Przy ładowaniu do gry server troche stoi przy logowaniu.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...