Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Xperia U fabryczne wideo, obrazy i muzyka

Gość Foser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje sposób, aby przywrócić fabryczne obrazy, wideo oraz muzykę ? Usunąłem zawartość pamięci wewnętrznej, przywróciłem fabryczne ustawienia myśląc, że usunę aplikacje od orange. Ewentualnie ktoś to posiada taki telefon mógłby podrzucić te pliki ? ( telefon posiadam od 2 dni, a już namieszałem) Będę wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

tak reset softu programem masz przecież oprogramowanie , wgra ci całość kasując wszystko , ale aplikacje z orange zostana. by je usunąć musisz zrotowac telefon

wgrać czysty soft flashtolem

jak znajdziesz oryginalny albo dowolny ROM w środku masz wszystko , wystarczy że sobie wypakujesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W pc companion mogę tylko wgrać androida 4.0.4 od nowa. Próbowałem, ale obrazy itd fabryczne nie powróciły. Nie widzę tam opcji przywróć wszystko czy coś takiego. Pobrałem jakiegoś ROM-a do U, ale po wypakowaniu były tam pliki z końcówką .sin oraz folder META-INF w którym znajduje się plik : MANIFEST.MF

Opublikowano

Pobierz z strony sony oprogramowanie, tam możesz sobie wybrać czy ma to być czyste czy brandowane.

Później root telefonu musisz wykonać, a następnie pobierz sobie Titanum Backup z marketu i wtedy będzie

mógł usunąć wybrane aplikacje z telefonu.

Opublikowano

nie pobrałeś rom tylko cały soft dlatego siny , romy sa glownie w zipach

poproś na forum na android.com.pl niech ktoś ci zgra pliki , gorzej jak to były pliki z DRM to praktycznie już ci przepadły bo wgrywane sa tylko w procesie produkcji telefonu dla operatora

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dobra napisałem temat wczoraj wieczorem, na razie nikt nie odpisał. Jeszcze jedna sprawa, rozmawiam przez skype i uruchamiam wideo, żeby odbiorca mnie widział. Kiedy widzę obraz nadawany przeze mnie trzymając telefon w pionie jest widoczny tylko niewielki pasek z prawej strony, w poziomie jest chyba ok. To samo w Xperia Diagnostic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...