Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Co wam się tak na prawdę podoba w BP4F ?

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Co wam się tak na prawdę podoba w BP4F ?.Mi na przykład podoba sposób zabijanie nie jest tak jak praktycznie w innych grach że kurwa 50 naboi a on dalej żyje tylko jak ma się dobrą broń to nawet z 3 można zabić.A wam co się podoba?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Koxisz w bp4f to w bf3 nie masz co szukać . Ta gra jest piękna może grafika nie powala ale za to jakie możliwości daje można grać rundę po rundzie i nadal się świetnie bawić w bf3 już bym dawno jebnoł z nerwów i tyle JA uwielbiam wkurwa ludzi jak mam duże staty a oni piszą że już filmy nakręcili że mam aimbota itp ;)

Opublikowano

Mi się podoba darmowość i sposób kupowania. Można kupić broń gdy nie masz poziomu ale musisz wydać funds(i to jest sprytne posunięcie). Nie jest to gra pay4win tylko standrdowe play4free :)

Opublikowano

to, ze nie walniesz komus z 1000m w oko. Gdybym mial wybierac miedzy play4free a np. bf3 to bym zostal przy p4f.

Ja gram w obie gry i wolę szczerze mówiąc BF3. Mam tam 100FPS na Ultra więc gra się miodnie :)

Koxisz w bp4f to w bf3 nie masz co szukać . Ta gra jest piękna może grafika nie powala ale za to jakie możliwości daje można grać rundę po rundzie i nadal się świetnie bawić w bf3 już bym dawno jebnoł z nerwów i tyle JA uwielbiam wkurwa ludzi jak mam duże staty a oni piszą że już filmy nakręcili że mam aimbota itp ;)

"koxszę" w BF3 i w BFP4F... tak więc to chyba działa w twoim przypadku :) Jak się lami to się odechciewa grać w BF3... co poradzić? Jakbyś lamił w CoD'a to też byś jebnął z nerwów tylko tam akurat (w codzie) to "jebnięcie" jest na prawdę mocne! W BF3 można mieć nawet lepsze staty w krótszym czasie niż w P4F tylko trzeba umieć grać i zachodzić od tyłu :) Cheatów do BF3 za bardzo to nie ma. Nigdy nie spotkałem cheater'a bo się znam za dobrze na tej grze i wiem co można jaką bronią zrobić :) Czasami lecą bany ale to zwykle za glitchowanie. Oczywiście są hacki do BF3 ale każdy hack jest praktycznie wykrywalny :)

Mi się podoba darmowość i sposób kupowania. Można kupić broń gdy nie masz poziomu ale musisz wydać funds(i to jest sprytne posunięcie). Nie jest to gra pay4win tylko standrdowe play4free :)

To jest właśnie Pay2Win :) Kupujesz broń za realną kasę by być lepszym! Nie zrobisz takich samych albo lepszych fragów z PP-2000 bez dodatków jak z MP5 full dodatki -,- Tu jest różnica między Free a Play :) Free = PP-2000 :P

Ja jestem bardziej za BF3... to jasne dlaczego! Oprócz grafiki sama mechanika! Jak chodzisz to ci się żołnierz nie zacina (w dużym cudzysłowiu). W BF3 można leżeć, można używać dwójnogów, lepszy balans, więcej broni, więcej dodatków. Wszystko jest lepsze! To że macie fragi w BFP4F to jest spowodowane tym, że każdy praktycznie ma inną broń i w tym wypadku nie którzy chodzą z PP-2000 a nie którzy z MP5/7. W BF3 dlatego jest trudniej bo prawie każdy może używać każdej broni... Medyk ma bronie dla medyka. Pogra z 15h i ma wszystkie bronie odblokowane, teraz już dodatki odblokować i śmigać! Dlatego jest w BF3 trudno bo są szanse wyrównane! Bo jest tam realistyczniejsze pole walki. Dzięki efektowi przygwożdżenia każdy ma szansę zabić każdego. Wtedy noobek może zabić największego koksa! Gdyż ten popełni błąd :P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Mam bf3 i play4free i szczerze wole play4free w 3 wogóle nie gram. A czemu? Poprostu mam wszystkie bronie na 4 postaciach lubię się nimi bawić i mam dobrego skilla do tej gry co za tym idzie wkurwianie ludzi.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Za to że EA jest bardzo pazerne i zamiast dodać kilka dobrych broni za Creditsy daje za Foundsy. Bardzo dobre posunięcuie z ich strony oby tak trzymali i żeby za rejestracje trzeba było by dać kilka tysięcy Foundsów i wgl Bugów nie naprawiają....

A tak na serio to Tylko Oman mi się podoba i mój Skill :D

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

mi sie to podoba ze nie dodaja za creditsy :3 jezeli ktos chce miec dobre bronie to niech sie pomeczy przy reklamach lub kupic poprostu obecnie mam wszystko.. stroje bronie dodatki nic nie moge wiecej kupic....

Opublikowano

Podobno nie bierzesz tego z własnej kasy, więc dla ciebie to nie problem. Według mnie powinno być przynajmniej tyle broni za credits dorównujących tym za Funds, co tamtych.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Chciałbym sobie pograć w BF3 bo wiadomo lepsza grafa, lepsze pole bitwy, praktycznie brak cheaterów i mało bugów... W BFP4F podoba mi się wkurzanie ludzi moim famasem i l96a1, i to że rzadko kiedy jestem na ostatnich miejscach :p I tylko to mi się podoba, reszta to shit

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Twój pc powinien wytrzymać BF3, a jak chcesz pograć to teraz jest zaje**sta okazja do kupienia bo promocje są i BF z premium i dodatkami kosztuje 75 zł.

Bardzo zaniżyli co do pierwszej ceny a było to około 150 zł z premium całym.

Opublikowano

I w Battlefield play4free też jest mechanika xD leżenie,kucanie jak i klęczenie ^.^ hahahha

Nie ma co ogólnie narzekać na battlefield play4free,bo i tak można dobrze się obłowić na starcie dobrym setem za tanią kasę w innych grach i tak więcej wymagają tutaj nie jest jeszcze tak źle...

screen123.jpgfscreen124d.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...