Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poseidon- bóg mórz.

chuno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POSEIDON
250px-T_Poseidon_Default_Brolo_Card.png
Poseidon-
Jest to bóg mórz i oceanów. Typowy magical power. Jest to dosyć nowa
postać, wydana tuż przed Afrodytą. Bardzo dobry na mida, lecz również
radzi sobie świetnie na lewej jaki i prawej linii. Jego ganki
najczęściej kończą się double killem. Bardzo przyjemnie gra się nim również na Arenie i Domination. Jego skille dystansowe bardzo ułatwiają grę.
60px-Icons_Poseidon_Passive.png PASYWKA- Prędkość Ruchu Poseidona zwiększa sie nawet do 20% jak i również jego umiejętności zadają do 20% więcej obrażeń.
Skills
60px-Icons_Poseidon_A01.png - Poseidon wypuszcza falę zadając przeciwnikom obrażenia jednocześnie ich odpycha.
60px-Icons_Poseidon_A03.png Poseidon zwiększa swoją szybkość poruszania się, jak i również ilość zadawanych fali.
60px-Icons_Poseidon_A02.png- Poseidon rzuca wir zadając przeciwnikom obrażenia, oraz przyciąga ich,
dzięki czemu nie mogą wyjść z wiru. Skill bardzo przydatny na miniony.
60px-Icons_Poseidon_A04.png- Poseidon przywołuje krakena który zadaje obrażenia przeciwnikom w zależności od ich miejsca położenia.

BUILD
Jest to mój najczęściej używany build, nie musicie się nim sugerować.
Na początek gry:
50px-Vampiricshroud.png50px-BootsPower_01_Rank1.png50px-HealingPotion_01_Rank1.png
1 poziom

Następnie:
50px-ManaBuff_01.png50px-Wand_01_Rank1.pngbancroft`s talon50px-Polynomicon.jpg50px-Wand_02_Rank1.png50px-Gem_of_Isolation.jpg

+/-
+Bardzo silny na mida
+Dobre ganki
+Mocne skille
+Przydatny w teamfightach

- Papierkowaty
- Ciężko trafić 1 skillem + odpycha, przeszkadza sojusznikom.

źródło: smite-wiki.com
Poradnik mojego autorstwa, zakaz kopiowania.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Dodaj opis jego pasywki i jakbyś mógł to opisy skillipoprawił np. w 1 skillu nie napisałeś, że odpycha cel jeśli się trafi.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Dodałem pasywkę i dopisałem info na temat pierwszego skilla, dziękuje :)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Czy ciężko jest napisać + ile magicznego ataku zadają skill'e.? Ich bazowy dmg...., Przy krakenie brak informacji, że może zestun'ować..... Skill nr 2 nie jest dobrze opisany.... powinno być cos na styl, "Nasza posta przywołuje 2 dodatkowe fale przy każdym hit'cie powodując coś na wzór true dmg " Co do build'a zaraz po wykupieniu butów najlepiej kupić ten śmieć na slow'a

@Down

http://www.mpcforum.pl/topic/890254-tut-loki/

Lecz zauważ, że TuT ma pomoć graczowi... tym można jedynie... wole nic nie mówić... brak info o c.time itp całkowicie bezużyteczny TuT....

@edit 2 :

Poseidon zwiększa swoją szybkość poruszania się, jak i również ilość zadawanych fali.

chyba mówimy w różnych językach

60px-Icons_Poseidon_A02.png- Poseidon rzuca wir zadając przeciwnikom obrażenia, oraz przyciąga ich,

dzięki czemu nie mogą wyjść z wiru. Skill bardzo przydatny na miniony.
Możesz wyjść, lez nie może użyć skill'i do ucieczki....

60px-Icons_Poseidon_A04.png- Poseidon przywołuje krakena który zadaje obrażenia przeciwnikom w zależności od ich miejsca położenia.

Gdzier informacja o stun'ie.?

+/-

+Bardzo silny na mida

+Dobre ganki

+Mocne skille

+Przydatny w teamfightach

- Papierkowaty

- Ciężko trafić 1 skillem + odpycha, przeszkadza sojusznikom.

Łatwo trafić skill'em na 1 identycznie jak u RA.... + tutaj możesz wepchnąć przeciwnika pod tower'a....

@Podsumowująć nic tutaj nie napisałeś... może mała taktyka.? Zanim użyjesz krakena użyj wiru itp....

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Tak jak wspomniałem jest to mój build. Każy może robić swój własny, lub się moim sugerować. Co do opisu skilii, mozesz zrobić sama według własnej inwencji twórczej, lecz dzięki za krytyke.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...