Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Właśnie dostałem się do Diamentu V. AMA

4ggr35510n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałbym "who cares", ale zaraz całe forum by się rzuciło z pozdrowieniami "spierdalaj na brONz V", więc napiszę brawo.

Opublikowano

Kolejna osoba do kolekcji, dobrze ze na mpc nie ma tylko graczy z bronze/silver Farex'a i xKasha. Gratulacje .

PS: ty to NOML? Mam Cie w znajomych, grales z moim kolega LordMarcinllo :) , druzynowki tez grales z nami :D

sstwc.jpg

Opublikowano

jak byles w plat 1 to ile dostawales LP po 90+? bo nie wiem, czy mam sie spodziewac czegos po +4,+3,+2

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Kolejna osoba do kolekcji, dobrze ze na mpc nie ma tylko graczy z bronze/silver Farex'a i xKasha. Gratulacje .

PS: ty to NOML? Mam Cie w znajomych, grales z moim kolega LordMarcinllo :) , druzynowki tez grales z nami :D

A to jestem bronze/silver bo nie wrzucam ssow ;D you made my day ;p

Zeby offtopu nie bylo, gz.

Opublikowano

GZ.

A skoro to AMA, to spytam: w diamencie wszystko jest diamentowe?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

@Netrodal

"PS: ty to NOML? Mam Cie w znajomych, grales z moim kolega LordMarcinllo , druzynowki tez grales z nami"

Możliwe, możliwe, LordMarcinllo też widzę leci do diamentu :)

@Farex

"hm, widzę, że grałeś z shakiem, który też ma tu konto"

Przypadek, nie znam go, to nie było duo.

@Cheatek

"Gj.Nieźle ciśniesz.Leć do czelendżera"

Nie stanie się ;/

@Zapas25PL

"Gj : D Ja z Gold 4 nie mogę wyjsc ; / ..."

Trzeba się zmotywować, polecam

I nie flame'uj w grze, wygrasz 38% więcej gier

@Asparte

"A skoro to AMA, to spytam: w diamencie wszystko jest diamentowe?"

O, człowieku. Jak tylko dostajesz diament, zaczynasz grać na zupełnie innej mapie, a Riot wysyła do Ciebie dwie nagie Filipinki, które robią ci masaż stóp.

@darkkaj9

"jak byles w plat 1 to ile dostawales LP po 90+? bo nie wiem, czy mam sie spodziewac czegos po +4,+3,+2"

Zależy od ukrytego MMR.

W Promotion Series do diamentu byłem łącznie 6 razy, wiec trochę informacji na ten temat mam z autopsji :)

Do Plat1 ( na 0 LP ) dostałem się z mała nadwyżką MMR [ w ogóle wcześniej przeskoczyłęm z Plat4 od razu do Plat2 ], więc szło bardzo sprawnie ( win 20-30, loose 15-25 ) od 0 do 100 LP.

Po trzecim przegranym promotion series musiałem stracić cała nadwyżkę MMRu, która tak sprawnie pozwalałą gromadzić LP. W tej sytuacji, system "upewnia się" ( source'u nie podaję, ale to 100% proofed legit), że faktycznie nadajesz się na wyższy tier [ nie można spadać z tierów, można tylko z dywizji ] więc potrzebujesz nadwyżki około 25-30 elo ( 2-3 wygrane ), żeby przepuścił cię do promotion series w pierwszej dywizji dowolnego tieru ( w tym wypadku platyna ).

I tym sposboem, zarobienie ostatnich 10 LP ( z 90 na 100 ), przy czwartym z rzędu podchodzeniu do promotion series, zajęło mi 6 gier:

90, 93, 95, 97, 98, 99, 100

Męczarnia, na szczęście to był win strike, nie chciał bym broń boże wiedzieć co by się stało, gdyby tam się pojawiła przegrana!

Takze mozna dostac +20, i od razu z 80LP wskoczyc na promotion series, a mozna zbierac po +1.

Oczywiście, po tej mozolnej "wzgórce" przegrałem jeszcze dwa razy promotion series, ale już system tak mi nie zaniżał wygranych LP przy podchodzeniu do kolejnych.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

@Asparte

"A skoro to AMA, to spytam: w diamencie wszystko jest diamentowe?"

O, człowieku. Jak tylko dostajesz diament, zaczynasz grać na zupełnie innej mapie, a Riot wysyła do Ciebie dwie nagie Filipinki, które robią ci masaż stóp.

A można te Filipinki zamienić na, a bo ja wiem, jakieś dwie lolitki? ^,^

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

A można te Filipinki zamienić na, a bo ja wiem, jakieś dwie lolitki? ^,^

Cokolwiek chcesz, podobno jeden duchowny na Challengerze dostał 12 letniego chłopca.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Na eune to sobie chellengera można w 1 dzień wbic, takie nuby grajom a wienc zadny wyczyn

Zartuje, gj zazdroszczę ci bo z V sliver wyjść ni moge

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

I to jest normalny gracz. Gratki! Już w D4 jesteś, meh, challenger w chwilkę, tak samo jak z gold do plat, zaczyna być powoli jeden, równy poziom. :D

Powodzenia. :-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Też chciałbym tak dojść, może w przyszłości mi się uda, kto wie. Wbijaj wyżej, życzę powodzenia! :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...