Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Spam wszechczasów

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka była największa liczba napisanych postów w jeden dzień, w całej historii mpcforum?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

To jest pytanie do osób siedzących od dawna na forum, może ktoś jeszcze to pamięta :D. Muszę znać odpowiedź bo mam zamiar go pobić ^ ^.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Schittset 1 k przy przenoszeniu całego działu metina, .dedi ponad 600 przy modernizacji cs'a.

Większość to jednak automatyczne posty przy przenoszeniu tematów, więc nie wiem czy można je zaliczyć. Ostatnio gość miał ponad 270, ale polegało to na spamowaniu emotkami w każdym temacie.

Opublikowano

Ja widziałem coś ok 300 i jakiś rok temu może 600.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Ja korzystając z szablonu moderatorskiego za czasów Moda MT2 napisałem ponad 450 postów, nie wiem czy to rekord ale od tamtego czasu(rok wstecz) nie przypominam sobie aby ktoś miał więcej.

Opublikowano

Rekord wynosi gdzieś około 450-600 postów w jeden dzień.Był jeden taki user na forum gdzie nakurwiał we wszystkich działach posty i o dziwo dostał tylko 5% :D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja wczoraj widzialem typka co napisal okolo 300 postow, bodajrze Paweł_cs. Ale pisanie tych tematow bylo spamem, za co powinien dostac ostrzezenie.

Kazdy temat brzmial " Server off cls " i tak napisal okolo 300 tematow ...

Opublikowano

Ja wczoraj widzialem typka co napisal okolo 300 postow, bodajrze Paweł_cs. Ale pisanie tych tematow bylo spamem, za co powinien dostac ostrzezenie.

Kazdy temat brzmial " Server off cls " i tak napisal okolo 300 tematow ...

To są jego obowiązki, nie spam. Musi napisać dlaczego zamyka publikacje : ]

Opublikowano

Ja osobiście nie dawno widziałem 163 , przed taką samą sumą jak up.
Rok tematu 300 coś . Za pewne było więcej, ale nie pamiętam .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...