Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze wspomnienia z serwerów gier.

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj rozpisujecie swoje wspomnienia z serwerów gier

To może ja zacznę:

Grałem do 2 lat na takim jednym Serwerze SAMP było wiele fajnych kolesi gadalismy na skype przez te 2 lata gralismy robilismy gangi serwrowe dobrze sie bawiliśmy ale niestety przyszedł ten dzień kiedy zabrakło graczy i nikt nie kupował adminów lub vipów i niestety serwer padł i od tej pory nie gram w SAMPA. Urwął sie kontakt z znajomymi bo zapomniałem numeru gg i hasła do emaila gdzie był zarejestrowany skype.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

metin2, dużo serwerów wspaniała gra dopóki dzieci się nie dorwały do komputera, serwery prywatne zaczęły upadać bo były coraz gorsze, aż w końcu kryzys dopadł globalny serwer kto wie czy za jakiś czas nie będzie można wrócić do metina jako do normalnego serwera;]

Opublikowano

Jak grałem w 4story :P . Miałem fajnych ziomów, nasz wielki klan (Maciek z klanu) bawiliśmy się na serwie, ale potem uciekli , klan się rozpadł TADA . i od tamtego czasu przestałem grać na privie :D .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Najlepsze wspomnienia to z Metka :D

Ogólnie Metin2 to fajna gra, ale niektórzy ludzie niszczą klimat ksując.

W SAMPa też grałem, jednak nie na jakimś lv master :P

Zawsze lubiłem zabawy chowany i wojne gangów (/ch i /wg) xD

Opublikowano

metin2, dużo serwerów wspaniała gra dopóki dzieci się nie dorwały do komputera, serwery prywatne zaczęły upadać bo były coraz gorsze, aż w końcu kryzys dopadł globalny serwer kto wie czy za jakiś czas nie będzie można wrócić do metina jako do normalnego serwera;]

Niestety dzięki temu update metina, metin stał się privem i jeszcze mniej osób odejdzie. Kto wie może kiedyś zrobia taką aktualizacje w której bedzie tylko stalka i bojowy max w systemie ulepszen.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Metin2 :
Wspaniały czasy na PL. Szaman 89 lvl, lecz za dużo kasy szło..
Poznałam tam wiele ciekawych ludzi, z którymi mam kontakt do dziś ;)
Teraz wróciłam do metina, lecz na prywatne serwery.
Obecnie gram na Azmalu i polecam go gorąco ;)

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

Ja też lubię Azmal a szczególnie szukać Gimpera xD

A co do wspomnień grałem kiedyś na fajnym serwerze minecraft. Atmosfera super, 0 neo kidów, ogarnięta administracja, ale wiadomo wszystko co dobre się kończy. Serwer wiadomo upadł i od tamtej pory nie gram już na serwerach w minecraft (chyba że z kolegami).

Opublikowano

Kolega pokazał metina ładnych pare lat temu. Pogrywało się troche na US, poznalo kilka osób. Potem historia z privami, pierwsze konta od chińskich znajomych. Człowiek gral nie dlatego, że gra była jakas szczególnie świetna, chodziło o atmosfere i ludzi. Na koniec trafilem na iMetina, na którym jako GM pracuje już od ponad roku, staż w teamie to już około 2 lat. Pewne rzeczy sie zmieniły, podobnie jak z racji stanowiska musiały się zmienić moje relacje z graczami. Patrząc jednak z perspektywy czasu, poznalem tutaj mase świetnych ludzi i pomimo pracy praktycznie po 12 godzin dziennie i sporego stresu nie zamieniłbym swojej przygody na inną :)

f.png

Opublikowano

Napierdalało się w CSa ze znajomymi do tego TS/VT, zajebista gra na serwerze + atmoswera nic dodać nic ująć.

Kiedyś jeszcze napierdalałem w metina.

Też spoko się grało na PLu, a potem na Pandorze, znajomi też grali i było spoko, potem przestałem bo gra straciła dla mnie sens po 1,5 roku.

Opublikowano

Metin2 dobra zgrana ekipa na PLu, później przenosiny na Triadice, Anime od Bambuska, następnie każdy z gildii poszedł w swoje strony jedni zaczęli grać w CS'a inni w inne gry.

W tym czasie także grało się w CS'a ze znajomymi.

Opublikowano

Moja pierwsza gra Metin2 PL.Wtedy to się działo :P szło się expić w 4-5 graczy i kozaczyliśmy 50-60 levelami xD.Ah te czasy

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Kiedys w metka na pl'u gralem dopoki 59 lvl bodego mi nie zbanowali pedaly, po paru dnich wbilem na konto a one zbanowane, wtedy nie wiedzialem co to czit do metka, wiec bana mialem za free.

Gralem z ekipa hm jakos 10 osobowa, najstarszy to byl typek co mial 37 lat xD a najmlodsza miala 13 lat, gralem z nimi z dobry rok, calymi dniami siedzielismy na TS i gadalismy, zawsze bylo milo, kazdy pomagal sobie nawzajem jak tylko mogl. Wtedy nie kradli kont wiec kazdy mial kazdego pasy do konta :D, szkoda ze nie mam juz z nimi kontaktu, bo ludzie byli naprade przyjazni, sympatyczni. Wtedy chcialo sie grac na tym PL, bo samemu wiadomo nie jest tak ciekawie jak gra z towarzyszem.

Skonczylo sie na tym ze dostalem bana za free i juz nie wszedlem na ts'a jak i skonczylem grac na PL, powiedzialem sobie ze juz tam nie wejde i od 2010 nie wszedlem ani razu

Opublikowano

Metin2 Polecam na dłuższą metę . Kiedyś Metin to metin ale teraz to dzieci 7 letnie wpychają się na servery i ksują . Więc wiesz ,ale da się z tym poradzić jak narazie najlepszy metin2 bo chyba w każdej grze jest jakiś + i - :)

Pomoglem? Postaw Like :P

Opublikowano

Dexon WOW - Priv WoWa.

Mój pierwszy serwer WoWa na serio gdzie grałem. To były czasy jeszcze pre TBC czyli patch 1.12.1 to był. Czasy kiedy serwery były stawiane na WoWemu, Mangosie czy Ascencie. Dexon stał akurat na Mangosie.

Te DC co pięć minut, te nieoskryptowane bossy w Molten Core czy Blackwing Lair. Te DC kiedy podnosiło się loot z Kel'Thuzada. Odjazd czasy! :D Potem nastał AvalonWoW spadkobierca Dexona, i zaczęło się psuć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...