Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Server działa brak logowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,założyłem server no hamachi wszystko działa inni moga wchodzic an strone sie rejestrować itp tylko na stronie ejst logowanie off ch1 off itp. Tak samo nie mozna wejsc do gry czego to moze byc wina?

Mam blad Cant not geth public adres ip.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

portmap właczony? ip z koncówka normalna w serwerifo.py?

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

http://scr.hu/52i/jgu8z

Po właczeniu 4kanałów i wpisaniu ps.

Dodam ze jak wpisze po zalogowaniu lub cos /etc/rc.d/netif restart server sie zrestartuje ton wyskakuje: connect: netowrk is unrechablee lub cos z public adres ip.

CONFIG:

HOSTNAME: channel99

CHANNEL: 99

PORT: 13099

P2P_PORT: 14099

DB_PORT: 15000

DB_ADDR: localhost

MAP_ALLOW: 9 81 100 103 105 110 111 112 113 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 200 210

TABLE_POSTFIX:

PASSES_PER_SEC: 25

SAVE_EVENT_SECOND_CYCLE: 180

PING_EVENT_SECOND_CYCLE: 180

PLAYER_SQL: localhost mt2 mt2!@# player

COMMON_SQL: localhost mt2 mt2!@# common

LOG_SQL: localhost mt2 mt2!@# log

LOCALE_SERVICE: poland

#TEST_SERVER: 1

#NO_PK: 1

MALL_URL: localhost

adminpage_ip0: localhost

adminpage_password: terenzo.tk

VIEW_RANGE: 20000

CHECK_MULTIHACK: 1

MAX_LEVEL: 250

Tu jescze network:

http://scr.hu/52i/wypty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiec pokąbinowałem i działa server lecz jest problem przedtem inni mogli wchodzic poprzez moje ip na strone i działała.. A tera strona nie działa tylko mgoe wchodzic przez moje ip jak by localhost ..

Chyba wiem dlaczego minaowicie włanczam server potem wyłanczam i znowu włanczam i zmienia mi sie ip4 w netowrking zamiast 192.168.1.101 mam 192.168.1.103..

I jak odpalam to sie odpali moge wjes do gry ale strona dla innych sie nie pokazuje...Wyłacze server lub zrobie restart i juz pokazuje cos z netowrk unrechuble lub cos.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...