Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Sposob na grzybki

ilove333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie Szukam takiego czegos co doda mi grzybkow np jak w sponsorpay ze kupuje startówke i przysylaja sms czekam i mam. :D , ale mi nie zawsze dziala :/ Daje +++

x

Opublikowano

smieszny jesteś.. 1 grzybka to możesz sobie w dupę wsadzić.

No shit. Wielmożny biedak oczekuje 1000 grzybków za free? Tak jak było napisane, sponsorpay. Zresztą, nie wiem po jakiego Ci te grzybki, ja bez grzybków wbiłem na s2 200lvl bez większych problemów... Pozdro.

Opublikowano

Grzybiarz----> i tutaj kminimy jak ja czyli : Dotpay,SMS,PaySafeCard,Przelew,Telefon,Karta Kredytowa,PayPal --> Ja to od razu sugeruje żebyś wziął PayPal i wybierz opcje 3000 naciskamy,przekierowuje --> Wypełniamy wszystko i masz 3000 grzybków. ;p Nie ma za co ;p to jest mój sposób ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Tak jak w temacie Szukam takiego czegos co doda mi grzybkow np jak w sponsorpay ze kupuje startówke i przysylaja sms czekam i mam. :D , ale mi nie zawsze dziala :/ Daje +++

Idziesz do magicznego domQ, dajesz dupy przez 10 dni, logujesz się na SF kupujesz grzybki z zarobionej kasy.... masz 10k+ grzybków chociaż troche dupa będzie Ciebie bolała.... =)

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

na grzyby niema sposoby albo wideo + proxy albo sponsor pay + proxy innego sposobu za free niema

Działa CI jeszcze ten sposób?

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Robisz noobskie konto, wchodzisz na hidemyass.com wybierasz IP np amerykańskie, wpisujesz w firefoxie na wyszukiwanie VPN ten adres ip i port i masz amerykańskie ip i robisz oferty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...