Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] wybór procesora

mateusz1923

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Który proces lepszy? Tylko nie piszcie, że są słabe bo to używki i nie mam dużo kasy i nie gram w wymagające gry. To procesory amd athlon x2 4000 i intel pentium d 2.8ghz.

Opublikowano

Ten intel pentium Dual-Core E5200 2.5GHz to miałem go przez dwa lata i w tym tygodniu go wymieniłem na lepszy. Jeśli chodzi o ten procek to z moją kartą graf. Radeon 6750 w bf3 grałem na średnich 20-30 fps . Więc tyle moge powiedzieć na temat tej karty bo drugiej nie za bardzo znam . ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

O kurcze wielkie sory. Ta strona jest jakaś zbugowana ... Chodziło mi o procesory intel pentium d 2.8ghz i amd athlon x2 4200. Nie wiem czemu się coś zmieniło na tej stronie. Wielkie sory :(

Opublikowano

Żaden z nich. 1 ma 65nm a 2 45. Teraz są 22 a to oznacza że tamte biorą wiecej prądu, grzeją sie i wydajność niższa o wiele. Radzę ci wziąć jakąć i5/i3 w tej cenie.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Najlepiej to tak jak Flap napisał, podaj reszte sprzętu i budżet.. Reszte tzn. zasilacz, płyte główną bo podejrzewam, ze te procki nie beda pasowac do twojej plyty

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...