Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chlcielibyście żeby w GRO powstał klan MPCforum

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy chlcielibyście żeby w GRO powstał klan MPCforum ?

Klan byłby to zbiór graczy którzy są użytkownikami MPCforum dodatkowo byłby by szanse na turnieje klanowe co 2tygodnie.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Mimo, że tam nie zaglądam często jestem na tak. To bardzo dobry pomysł. Dział jest mały i przydałyby się tam jakieś turnieje itp.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ta?.Ciekawe kogo chcesz brać do tego "Klanu" połowa graczy w GRO które się udzielają tutaj to lamią po całości.Wiem bo już z niektórymi grałem.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ta?.Ciekawe kogo chcesz brać do tego "Klanu" połowa graczy w GRO które się udzielają tutaj to lamią po całości.Wiem bo już z niektórymi grałem.

Pierwszy raz cię w dziale widzę.

To że gracze lamią nie znaczy że wszyscy z MPCforum i że nie mogą przyjść do klanu.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Pomysł dobry, aczkolwiek myślę że powinien ten klan zawierać osoby które ogólne staty mają na "+" lub na "-" ale max 5... Oraz osoby które grają regularnie np.co sobotę i niedzielę ;)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Pomysł dobry, aczkolwiek myślę że powinien ten klan zawierać osoby które ogólne staty mają na "+" lub na "-" ale max 5... Oraz osoby które grają regularnie np.co sobotę i niedzielę ;)

Nie chcę wyznaczać maxymalnej ilości osób ponieważ zależy mi na szybkim rozwoju działu im więcej osób zbierzemy tym lepiej ;)

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Nie chcę wyznaczać maxymalnej ilości osób ponieważ zależy mi na szybkim rozwoju działu im więcej osób zbierzemy tym lepiej ;)

Chodziło mi o staty na "-" max 5! a nie liczbę osób w klanie :p Ale chyba wszyscy chcą aby nie było osób,które lamią :|

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Chodziło mi o staty na "-" max 5! a nie liczbę osób w klanie :P Ale chyba wszyscy chcą aby nie było osób,które lamią :|

Nie nie :D

Było by to tak robione że grały by te lamy jak to ich nazywacie 4 lamy i 4 dobrych w teamie na tak samo 4 lamy i 4 dobrych wystarczy się dogadać z przeciwnym klanie bo w każdym klanie są lamy.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

to kto zaklada klan? ;)

Ja ale jest jeszcze parę rzeczy wiec jestem zajęty i nie mogę all ogarnąć.

1391961391-U712132.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Zdecydowanie tak! Przydałoby się coś takiego! Może i ja nie zawitam w klanie, ale jak najbardziej tak!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...