Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Serwer oparty na kwadratowej masakrze 4] [Logblock,LifeMC] [Dedyk 24/7] [0 lagow]

mamjh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Imie:Łukasz nick Kazaul
2.Wiek:14
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :A dlaczego nie?
4.Czy masz skype? :Oczywiście FourGame3

5.Nick:Kazaul

Co do plugina LogBlock może być ale mam jedno "ale" LWC Też sie przyda jak niechcecie kradzieży ;) to tyle

mca.png

Opublikowano

Dobrze, dzieki za pierwsze zgloszenie wszystkie zostana rozważone 1 dzien przed startem serwera. Ale przy tym punkcie 3 mozecie sie bardziej rozwinąć. Nie bede mial tego wam za złe ;) Ale mimo wszystko jeszcze raz dzieki za pierwsze zgloszenie! :D

@Edit: Prosze jeszcze o dodanie 5. pkt ktory wlasnie zaktualizowalem.

Opublikowano

1.Imie:Hubert
2.Wiek:17
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Poniewaz lubie grac na tego typu serwerach, takze bede raczej nagrywal filmiki na yt:D
4.Czy masz skype? : xxxkaka1924

5.Nick z minecraft:kaka

Opublikowano

Dodaj ip, 1h.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

1.Imie:Dominik
2.Wiek:14lat
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :A dlaczego nie ???? jestem kreatywny :)
4.Czy masz skype? :
Nom Szulek1233

5.Nick z minecraft:PolskiLechu

Opublikowano

@UP 2 Szanowny panie modzie :D ip jeszcze nie ma bo serwer jeszcze nie oplacony, bd oplacal 2 dni przed otwarciem ale prawdopodobnie bedzie takie: serwerkm.csrv.pl jeszcze się raczej cos innego wymysli.

Opublikowano

1.Imie:Dawid

2.Wiek:15

3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Bo lubie zabijać buahhahah :D oraz grać w team'ie oraz potrafię zrobić epicki budynki od czasu do czasu :D

4.Czy masz skype? :dawidzior66

5.Nick z minecraft:Tubecki

Opublikowano

Dobrze, jak narazie kazdy zostanie przyjety ale jeszcze musicie poczekac do tego czwartku/piatku bo wole zeby wszystko bylo dopracowane a nie odpalic serwer na tak zwanie "odczep sie" . Pozdrawiam. :)

@Edit: A i jeszcze dodam do tego tematu listę z graczami przyjętymi juz.

@Edit2: Osoby, ktore nie moga napisac posta a tez chca dolaczyc do gry moga napisac do mnie na gg 42351405, lub pw tu na forum :)

@Edit3: @Magic21 Jak cos lwc nie potrzebne bo to to jest logblock zeby dac sobie dirta nad skrzynke i jak cos sprawdzac. :P

Opublikowano

1.Imie: Piotr
2.Wiek: 13
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Znam się na serwerach, uczę się javy, c++, c#, au3. Robiłem kiedyś własne pluginy. W razie czego mogę pomóc ci z serwerem ;). Mam Premium. Nie widać po mnie mojego wieku.
4.Czy masz skype? : Mam ale mikro mi się zjebał ;/ Dzisiaj zamawiam więc jutro pewnie będę miał. - Bumek662(taki nick na skype)
5.Nick z minecraft: Bumek662 (PREMIUM)

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Watpie w to bardzo a jesli tak to po jakiejś godzinie moze krócej, juz bedzie sie dalo wejsc.

@Edit: Mysle ze jak wszystkie pluginy beda dzialac to serwer moze ale powtarzam MOZE uda sie otworzyc w czwartek.

Opublikowano

Moje podanie

1.Imie: Jarek
2.Wiek: 13
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Dlatego ze jestem ogarniety, nie cheatuje, lubie pomagac innym i potrafie wspolpracowac.
4.Czy masz skype? : Tak
5.Nick z minecraft: PLHugo68

Podanie brata

1.Imie: Kuba
2.Wiek: 11
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer :Jestem ogarniety i lubie pomagać innym.
4.Czy masz skype? : Tak
5.Nick z minecraft: PLTytus181

Opublikowano

1.Imie:Maciej
2.Wiek:14
3.Dlaczego to Ciebie mamy przyjąć na nasz serwer : Jestem ogarnięty , a nigdy nie grałem na kwadratowej masakrze.
4.Czy masz skype? : Mam , ale wole ts3.
5.Nick z minecraft:Evocatus1337

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...