Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe części do pc (1600zł)

LogiTechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dostałem od wujka kartę graficzną Asus 7850 , który przesiadł się na 680 GTX . Nie mam jeszcze obudowy,procka,ramu itd. Mógłby mi ktoś złożyć coś za 1600 zl ?

Dzięki.

Opublikowano

Dodaj na morelach sp brutus (obudowa), ram byle jaki 8gb, płyta g43 lub taniej e33, procek i3 3220/i5 3350p, nagrywarka byle jaka, dysk wd blue 500gb/seagate 500, zasilacz spc deus 500w.

19.png

Opublikowano

Chujowy zestaw, kompletnie bez sensu, nie ma nagrywarki, dysku

psu na deus 500w, buda na brutus 410, mobo do o/c a procka nie mozna krecic

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Czyli tak :

Mobo : MSI B75A-G43

Cpu : i5 3470 3.2ghz

obudowa : SilentiumPC Brutus 410

zasilacz : Thermaltake Smart SE Modular 530W

ram : Corsair XMS3 8GB, 1600MHz DDR3

dysk : Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 500GB, SATA III, 7200RPM

mówicie że styknie ? :)

W sumie mam dysk ze starego kompa Segate Barracuda 500GB Sata 2 jest sens kupowac dysk z sata 3 czy SDD ? ( sory że glupie pytania zadaje , troszkę nie ogarniam )

Opublikowano

ZMIANA ZASILACZA NIE JEST POTRZEBNA!!! Ten Volcano jest dobry... Nie jest to jakieś gówno jak FELL!!!! I masz juz 200zł w błocie : )

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

@up

W sumie ja nie narzekam , stary zasilacz zostanie w moim starszym blaszaku jako stacja robocza

Opublikowano

lucyfer za taką wypowiedź to powinieneś dostać warna. Wszystkie te modecomy to shit i prędzej czy później wybuchną, a już trzymanie sprzętu za około 2500zł na takim zasilaczu to jak samobójstwo.

LogiTechu

Obudowe weź gladiusa m40 bo w tym brutusie ni cholery kabli nie ułożysz.

Opublikowano

lucyfer za taką wypowiedź to powinieneś dostać warna. Wszystkie te modecomy to shit i prędzej czy później wybuchną, a już trzymanie sprzętu za około 2500zł na takim zasilaczu to jak samobójstwo.

LogiTechu

Obudowe weź gladiusa m40 bo w tym brutusie ni cholery kabli nie ułożysz.

Chcesz zdjęcie ? ;]

Koniec końców praktycznie wszystko bez przedłużek ułożyłem.

Opublikowano

Tylko po co Brutek jak za 60 zł więcej (trochę to jest ale jednak nie tak dużo) ma Gladiusa który jest duży i starczy na wieki teoretycznie

Za to weź sobie Corsaira VS 450W i już wyjdzie tyle co Brutus + Deus 500W

Opublikowano

Tylko po co Brutek jak za 60 zł więcej (trochę to jest ale jednak nie tak dużo) ma Gladiusa który jest duży i starczy na wieki teoretycznie

Za to weź sobie Corsaira VS 450W i już wyjdzie tyle co Brutus + Deus 500W

Tylko po co mu większa buda na chłodne podzespoły bez O/C ?

To 60zł to właśnie zasilacz, który starczy mu jeszcze na kolejny zestaw, jeśli takowy w przyszłości dostanie/kupi. Czemu Brutus ma na wieki nie starczyć ? :D Chłodzenia prawie takie same pomieści ;E

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...