Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o pobieraczku ? Wg. mnie to hamstwo , bo zrobisz konto a potem wezwanie do sądu jest na mailu , a to nie prawda . Po co to jest ! Oni tylko kase biorą . Ja im nie zapłaciłem .

Opublikowano

Nigdy lepiej tam nie zakładać konta, zwykli oszuści. W regulaminie, małym druczkiem dopiero na końcu pisze, że trzeba za to płacić ;) .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Strony działające tą samą metodą co pobieraczek :

www.plikostrada.pl
www.dobre-programy.pl
www.karierowo.com

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Tak mój kolega tak miał chciał pobrać coś z tamtąd i po kilku tygodniach przyszedł mu list że ma zapłacić chyba 97 zł.

On to spalił i po problemie.

Gadali kiedyś o tym w faktach ;d

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Tak mój kolega tak miał chciał pobrać coś z tamtąd i po kilku tygodniach przyszedł mu list że ma zapłacić chyba 97 zł.

On to spalił i po problemie.

Gadali kiedyś o tym w faktach ;d

Ta mi też przyszło rok temu w maju :>

Mam przyklejone te zawiadomienie na ścianie i za każdym razem jak patrze na to to mi humor dopisuje xD

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

niech zdechną na raka, to życzenia dla nich na święta.

ps pierdolcie się pobieraczek, możecie pocałować mnie w dupę jebane biedaki

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Do mnie tez oj juz ponad rok temu przyszedl ten e-mail dla mojego wojka tez niedawno przyszlo bo chcial cos tam sciagnac :D tylko, ze on sie tym przejal ze musi placic i zaczal czytac na necie czy maja prawo by wzywac go do sadu - bezsensu stracil z 2h ;p powiem tyle ignorowac e-maile i miec to w dupie bo i tak nie maja prawa wezwac do sadu, nawet prawnicy o tym mowili, ale ze w prawie saa luki to oni to wykorzystuja i jak widzisz strona istnieje, ale wezwan do sadow nie ma tylko zyskuja na tym kase, bo jak ktos sie przestraszy to zaplaci.......

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

o ile wiem to ta strona juz nie istnieje ;p

Tu się mylisz .

Powstała nowa strona "pobieraczka"

Plikostrada.pl to są ci sami założyciele to jest dokładnie 2 pobieraczek .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

A jakby tak złożyć petycje o załatanie takich dziur w prawie polski . Bez przesady płacić za nic ...

mihcio15.png

Opublikowano

ja sie kiedyś zarejestrowałem i mam wyjebane na to..... od 2013 pobieraczek zamknięty są 3 inne dobre-programy czy jakoś tak

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Witryna Pobieraczek.pl dalej istnieje ale już zostało zablokowane rejestracja na tej stronie :)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Co sądzicie o pobieraczku ? Wg. mnie to hamstwo , bo zrobisz konto a potem wezwanie do sądu jest na mailu , a to nie prawda . Po co to jest ! Oni tylko kase biorą . Ja im nie zapłaciłem .

Syf, dodaj do spamu i po kłopocie (chamstwo to przez ch).

/gif

Opublikowano

Nie polecam rejestracji na tym ścierwie.

Jak już macie tam konto to ignorujcie wszystkie wiadomości od nich, i poszukajcie w regulaminie wniosku o usunięcie konta.

Opublikowano

Gorzej niż syf!
Pieprzeni Naciągacze!
Ludzi wrabiają!
Takich to do pierdla i niech siedzą i gniją ! Wrrr..

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

Co by tutaj dużo mówić/pisać zwykli naciągacze i oszuści, ale sporo kasy już zarobili na tych fałszywych e-mailach. Ale czytając pewne ustawy możesz zrezygnować z każdego konta na byle jakim serwisie gdy nie mija 30 dni od założenia konta.

Podsumowując jednym słowem - gówno

Opublikowano

Mialem ten sam problem, nie przeczytalem regulaminu, choc wydaje mi sie, ze w regulaminie nawet nie bylo napisane o kosztach, przy reje pisalo ze free :D. Zarejestrowalem sie a po roku chyba mi przyszlo ze mam zaplacic okolo 250 zl za to, ze 1 plik pobralem, pamietam ze wtedy mialem 12 lat moze i sie wystraszylem ze takie cos przyszlo :D ale pomyslalem sobie zeby mnie w dupe pocalowali i spalilem list zeby mamuska nie zobaczyla xD

To zwykli naciagacze i zdziercy, dziwne ze jeszcze ta strona istnieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...