Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który lepszy

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zadałem pytanie dotyczące systemu i ciasteczkomen napisał swój zestaw (przerobił ten co juz miałem gotowy) i teraz który jest lepszy. Różnica w cenie to 9 zł czyli nic oto te zestawy

1. Przez ciasteczkomena

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=15240&s=70416&s=74018&s=61601&s=63363&s=40343&s=73911&s=71068&s=74774

2. Zrobiony prędzej przez ludzi z mpc forum

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=15240&s=70408&s=74018&s=61601&s=63363&s=50391&s=69449&s=71068&s=74774

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Po co zakładać nowy temat mogłeś to pytanie dać w tamtym temacie.

Tak pozatym to pytanie jest niepotrzebne,przecież jeżeli przerobił twój zestaw na lepszy i nikt nie pisał,że źle to jest lepiej...

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

ja się nie znam na tym wiec wolę pytać bo mówią kto pyta nie błądzi

Opublikowano

wiesz ram to nie wszystko ale z tego co wiem to jest to bardzo ważne bo to jest jak się nie myle pamięć operacyjna ale sie pytam bo gdyż za duża ilośc ramu może się marnować jeżeli jest za słaby procek lub karta graficzna. (nie znam się tak mi się wydaje)

Opublikowano

nom wezme go skoro jest lepszy. Lepiej zapłacić 9 zł i mieć więcej ramu :) 9 zł róznicy a 2gb więcej mój kp co teraz mam ma 1,5 gb ramu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...