Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie auto za IGC polecacie?

9518636

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ford Mustang Boss 302 '12 - jeden z najlepszych wozów w grze do pościgów i całkiem dobry do dragów.

Lotus Evora - Szybki i zwrotny wóz, może nie jest bardzo szybki, ale bardzo go lubię.

@Down

No, przecież te wozy są właśnie za gotówkę zarabianą w grze.

Opublikowano

BMW M3 GTS, najlepsze za kase w grze do wyścigów

Lamborghini Murcielago Roadster LP650, najlepsze na dragi
Ford Mustang Boss '12, na pościgi

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

BMW m3 gts jest bardzo dobre, jedyne co mnie w nim wkurwia to jak masz spoiler z tylu to tak sie dryga to w górę to w dół przy większych przyspieszeniach.

Jednak bardziej odpowiada mi Boss''12 może nie jest to najlepszy V-mas, lecz w prowadzeniu po prostu jest nieziemski.

Opublikowano

Witam, mam do wykorzystania świeże 2 miliony. Chcę kupić samochód najlepszy jaki jest możliwy, oczywiście za $ w grze.

Najwięcej gramy z kolegami pościgów.

1377863814-U611928.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BMW m3 gts jest bardzo dobre, jedyne co mnie w nim wkurwia to jak masz spoiler z tylu to tak sie dryga to w górę to w dół przy większych przyspieszeniach.

Jednak bardziej odpowiada mi Boss''12 może nie jest to najlepszy V-mas, lecz w prowadzeniu po prostu jest nieziemski.

Wiekszość muscle świetnie się prowadzi ;) Są one często spotykane na krętych trasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...