Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko system

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie głupie pytanie. Win 7 kosztuje dobre 300-400 zł ( tak mi się wydaje) i teraz jest to moje debilne pytanie czy pirat win 7 rózni się czymś od normalnego? Ja nie jestem przekonany aby mieć pirata ale aby miec orginała ale jeżeli win 7 kosztuje aż 400 zł a chce kupić kp za 1500 zł to win to 1/3 ceny kompa. I kolejne pytanie: Mój brat ma laptopa z orginalnym win 7 i ma kopie zapasową systemu czy da się to jakoś wykorzystać?

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Niczym się nie różni prócz ceny ;p Sam mam Windowsa7 Ultimate 64 bit pirata, jest tak samo jak na zwykłym. Aktualizacje itp. wszystko działa

Opublikowano

a czy da się wykorzystać kopie systemu brata? (z czego się orientuje to będzie trzeba nowe sterowniki itp instalować)

Opublikowano

płyta 4,7 Gb wystarczy, pendrive raczej 8Gb bo te 4 Gb mają ~3,5

Do tego co podałeś Win7 64bit, wersje jaką chcesz polecam Ultimate bo ma najwięcej możliwości konfiguracji + możliwość spolszczenia

Opublikowano

ciasteczko nic nie będzie się ograniczać?

ty zmieniłeś ram wiatraczek tak to ujmę i ram?

Opublikowano

a na tym co podaleś wejdzie bf3 tak np na średnich bez lagów?

Opublikowano

e tam pomyliło mi się :P a czym się różni ta karta graficzna od tamtej co była?

Opublikowano

Jeśli jest lepsze chłodzenie to karta jest cichsza, chłodniejsza i można podkręcać.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

32 bit obsluguje 3.25gb pamieci ram a 64 tam nie wiem ile ale nie bedziesz miec tyle ;)

Wiec pobierz 64

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...