Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Developerów, GM-ów do postawienia serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, szukam ludzi chętnych żeby zacząć coś nowego, mianowicie serwer WoW.

Maszynka czeka, kwestia rate'ów, paru innych ustaleń i zebrania ekipy oraz rozpoczęcia pracy.

Sam wcześniej działałem w temacie L2 (emulatory L2J, L2Emu, L2Off), ale odkąd jest F2P, stwierdziłem, że zmieniam materię i postanowiłem zacząć z WoW-em.

Stronka w trakcie budowy, także na start będzie trochę mniej pracy :)

Co do szczegółów - poszukuje :

Developerów do pomocy przy plikach, poprawkach, ewentualnych modyfikacjach itp.

Skontaktować się można ze mną albo przez to forum - odpisując na post, kontaktując się ze mną przez PW lub na maila [email protected]

GM'ów - do pracy z graczami, sprawowania pieczy nad serwerem, dbania o porządek i kulturę wypowiedzi na czatach i zachowania in-game. Kontakt j/w

Nie wymagam żadnego doświadczenia, ekipa powinna być produktywna i zgrana, a nie działać jak maszyny B) dobry kontakt z graczami połową sukcesu - druga połowa to odpowiedni kontakt pomiędzy członkami Dev Team'u.

Jeżeli jesteś chętny - chcesz się czegoś nauczyć - masz doskonałą okazję do tego, żeby spełnić swoje aspiracje i wspólnie osiągnąć sukces

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...