Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bad compressed data format

cheaters24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z minecraftem kiedy wchodze na serwer wywala mnie i pisze bad compressed data format oraz niekiedy received string length is less than zero! Weird string , :O
Jak to można zrobić by nie wyskakiwało? Proszę nie pisać zainstaluj minecrafta od nowa albo jave bo to nie działa 8S

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Z tego co mam pojęcie (a mam) to to jest wina serwera/rutera. Komp o ile umie "czytać" to nie jego wina. Tłumaczenie pierwsze: źle smonpresowane - to serwer źle skompresował / ruter źle odebrał, długość informacji tekstowej mniejsza niż zero - dafuq? Nie graj na tym serwie bo go coś poj{cenzura}

To się dzieje na każdym serwie?

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

tylko na paru. i to tego samego admina. gram na tym serwie od początku i jest fajny. mam ruter ale nie korzystam z niego bo mam modem lte i 2 kompy a podlłączyć rutera nie chce mi się, to robie sieć ad hoc. zawsze tak graliśmy i nie było problemu, a na tym serwie jeszcze parę osób ma tak samo jak ja :unsure:

myślałem o tym co pisałeś z ruterem i z ciekawości podłączyłem go. teraz wyskoczyło bad packet id(jakieś cyfry). Nie gram na żadnych modach (oprócz optfine) a nadal wywala 8S

załączam screenshot tego bad packet

post-719177-0-45909200-1364391454_thumb.png

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Sprawdzałeś czy wersja premium ci działa (Jeśli nie masz kup se na alllegro za 5 zł) ?

Opublikowano

Ja też miałem coś podobnego, zamknij wszystkie programy, odpal minecraft od nowa i graj :D

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 125 150 175 200 250 300 350 400 450 500 Postów

i 0/100% ostrzeżeń!

Opublikowano

O ile się nie myle na tym ss jest problem taki, że masz podmieniony item o tym id, albo serwer działa na modach, albo zła wersja mc.

Opublikowano

Sprawdzałeś czy wersja premium ci działa (Jeśli nie masz kup se na alllegro za 5 zł) ?

niestety nie mam premium a nie będę ryzykował na allegro

Ja też miałem coś podobnego, zamknij wszystkie programy, odpal minecraft od nowa i graj :D

chodzi ci pewnie o memory has crashed. Ja właśnie nie mam w tle poza antywirusem otwarte.

O ile się nie myle na tym ss jest problem taki, że masz podmieniony item o tym id, albo serwer działa na modach, albo zła wersja mc.

patrzałem wszystkie id w minecraft i takiego nie ma a nie zawsze wyskakuje to samo id. grałem na 1.5 i 1.5.1, ale w obu wywala. serw nie działa na modach zaś ma wiele pluginów może któryś z nich mnie wywala?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

tylko na paru. i to tego samego admina. gram na tym serwie od początku i jest fajny. mam ruter ale nie korzystam z niego bo mam modem lte i 2 kompy a podlłączyć rutera nie chce mi się, to robie sieć ad hoc. zawsze tak graliśmy i nie było problemu, a na tym serwie jeszcze parę osób ma tak samo jak ja :unsure:

myślałem o tym co pisałeś z ruterem i z ciekawości podłączyłem go. teraz wyskoczyło bad packet id(jakieś cyfry). Nie gram na żadnych modach (oprócz optfine) a nadal wywala 8S

załączam screenshot tego bad packet

@ref

jest 24 h w poprzednich postach proszę nauczyć się liczyć i odjąć nadany %

@ref Nadal wywala

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...