Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile ku do G

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Pytanie chcę czytać Ku Mroczna Ochrona na Metin2.pl i mam Pytanie wiem ,że 55 ku do G ale tak na oko. Ile wam wyszło Bo wiecie zjarał często . Więc ci którzy wbijali skile na G na czystko (1ku dziennie) ile ku wam zeszło .??

sygna_player.gif

Opublikowano

Mi na czarowane ostrze rekordowo 106 : D Ale na wirek już 187 :c Tu jest tylko szczęście :) Ewentualnie możesz zainwestować PLN'y w Radę i wtedy szansę na pomyślne przeczytanie wzrosną ^^

Opublikowano

Tu nie ma żadnej reguły wiec ciężko napisać ile ku Ci zejdzie. Czasem wchodzi co druga a czasem co piata... Ale myślę ze tak 3x więcej ksiąg trzeba mieć. Czyli 3x55;)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

To, że niektórzy napiszą Ci ile im to zajęło nie znaczy, że Tobie również tyle zajmie.

Jeśli będziesz miał farta to do 100.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Weteran
Opublikowano

Mi spalił coś koło 50 pod rząd.. więc radzę Ci nie kupować na oko przykładowo 200 ksiąg, bo potem może Ci zostać :D

Kup sobie z 10, przeczytaj, jak już zostanie jedna, to dokup kolejne dziesięć.

100 to tak minimalnie myślę, że zejdzie..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja kupuje ku po 7, potem znów 7 i tak dalej :) Chyba najlepsza metoda, oczywiście jak wiesz że wchodzisz do v2 na miesiąc czy coś(taki przykład) to bierz więcej, ale lepiej kupować małe ilości bo nigdy nie wiadomo ile Ci tego zejdzie. Tak średnio 100-150 ksiąg. Mi weszło silne za 213 księgą, a mroczny kamień mam na m10 po 79 księgach

Opublikowano

Ja za czasów mojego BM'a Wbijalem jeden skil czytajac jeden dziennie cos okolo pol roku masakra nie?

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

aha dzięki za odpowiedzi dowiedziałem się tego czego chciałem jutro dodam resztę lików dziś limit ... Można Zamknąć :))

sygna_player.gif

Opublikowano

Będe szczery. Nie da się określić ile musisz przeczytać ku żeby skill wbił ci na g1. Jeżeli jedziesz zwojami egzo. To będzie coś koło 100. A z radami to 55.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Będe szczery. Nie da się określić ile musisz przeczytać ku żeby skill wbił ci na g1. Jeżeli jedziesz zwojami egzo. To będzie coś koło 100. A z radami to 55.

Logiczne, że z radami to 55, ale zauważ, że ciężko otrzymać jakąkolwiek radę przy takiej cenie w IS ;) No, chyba że eventy, ale to też rzadko kiedy dropi..

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...