Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propaganda [Niedziela event do wygrania Konto premium do Minecraft]

jacek03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=========================================================================================================================

Super serwer Minecraft!!!

=========================================================================================================================

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

propaganda-logo-red.gif

Sloty:40

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rekrutacja na Administratorów i Moderatorów

Survival+Frakcje

Ogromny xp z potworów

IP:

s42.mineserv.eu:34321

lub

37.59.3.164:34321

Niedziela (31.03) wielki event parkour w którym do wygrania będzie konto premium do Minecraft!!!

Na tym evencie będzie można ustawiać sethome gdyż bez tego nikt by tego nie przeszedł :D

Można ćwiczyć na /warp parkour

Opublikowano

Mhm tak tak ktoś mi się włamał w konto i zarejestrował się na moim nicku -,-

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Opublikowano

Zapraszamy!

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...