Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Witam -.-

Nihilistic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wygrywam miałem przejsć do 1 dywizji brązu wkońcu .. i jak wygrałem to pisze udalo ci sie przejsc do do kwalifikacji dywizji 2 100 pkt

O to co jest dziwne

Miałem kwalifikacje i miałem 100pkt jeden mecz wygrałem drugi przegralem to powiniem miec X i Jedno zaliczone teraz wygralem i pisze mi braz dywizja 2... -.- ludzie co sie dzieje ?

Opublikowano

Dobrze dziekuje bo naprawde sie zdenerwowalem bo im szybciej wyjde z tej dzieciarni co gra na brazie tym lepiej ...

pewnie mam teraz czekac 30 dni ; ?

Opublikowano

Człowieku, to jest support LOLA, jak ci odpisza w miesiąc, to możesz wtedy pisać, że miałeś szczęście...

2d82fcx.jpg
Opublikowano

nom wgl taki bug ze ... powinienem byc w 1 dywizji a tu nagle musze nabijac na nowo mialem 2 zaliczenie i jedno nie i mnie nie przenioslo lol .. i nabijam na nowo jak narazie jedno zaliczenie chce mnie ktos wyccarowac bo mam kolege w bronzie udalo nam sie ale nie wiem czy przez to ze jestesmy w bronzie noobow nam nie dobierze :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...