Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto Kbota

EmtehAttack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KBot to totalne gówno, nie warte swojej ceny.

*długie, denerwujące aktualizacje

*prymitywny GUI

*zawodzi w każdej sytuacji

*jest z nim coraz gorzej

Polecam PBDO. Jeśli jednak ktoś chce kupić KBot-a, to się równa z tym jakbyś miał wyrzucić 40zł w błoto.

Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Lepiej odłożyć te 40 zl i dozbierać na PBDO który ma najszybsze aktualizacje i przy odpowiednim tasku potrafi wszystko robić

Opublikowano

lepiej pbdo bota ten bot ma nieoraniczone możliwości przy dobrym tasku może polecieć na obce mapy i poobijać graczy a do tego możesz zbierać paldium

x

Opublikowano

a jak nie mam tych 100, to kupywac za 40 kbota czy tam za ile czy nie kupować wogle ??

Arsenal it's my religion. Only Arsenal. Only...

silvern4sm2.gif

Opublikowano

kbot jest bezpieczny bo dziala raz na tydzien lub dwa:)haha .Kupilem i nie polecam bo wiesza sie czesto a po drugie polak ktory zajmuje sie dystrubucja robi przekrety ,bierze kase za zmiane id a nie robi tego a kasy nie ma.Ja polecam ibota drogi ale niem zawodzi a co do bana to polecam mniej popularne serwery i od czasu do czasu sms wyslac,ja gram na global ameryka 4 i tu jest samowolka ,sporo polakow i mnostwo botow .Pamietaj ze nie powinno sie uzywac bota przez miesiac od zalozenia konta bo bedzie ban staly.SORKI za ortografie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...