Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kupić?

pupu254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ref robimy co 12h, co do kompa to nie jest jakis super fajny, ale do starych gier i neta bedzie git, choc na tablicy widziałem kilka innych fajnych do 250zł, jak chcesz popatrz tam.

19.png

Opublikowano

ok thx ale starczy chyba do np. terrari minecrafta nfs Uc i wgl?? i potem rozmyślam dokupienie pamieci ram i karty graficznej

Opublikowano

Nie ma sensu dokupować ramu i gpu, lepiej uzbierac kase na nowy ;). Minecraft potrzebuje chyba tylko procesora wiec zagrasz ;p

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Bedzie to nieopłacalne. W mc z jakis kiepskim texturepackiem bedzie 30/40/50 fpsow, terraria spokojnie, co do uc to nie jestem pewny, bo karta strasznie kiepska.

19.png

Opublikowano

Uc 1gb ramu i 128mb grafy

@Edit

Nom problem z finansami ale nie jestem jakimś maniakiem gier że muszę mieć all nowe . Tak do swoich potrzeb a w minecrafta na modach bym chciał :P Pingwin Pack lub na tym co gra Husiek :P

Opublikowano

hehe to do niego jeszcze musze wydać dodatkową kase na obudowe więc... a ten komp co wysłałem chyba ma tą karte graf na 100% nie wiem i mam go niedaleko swojej okolicy

Opublikowano

Jeżeli zależy ci na gpu to tamten jeżeli na niezawodności to http://allegro.pl/dell-optiplex-gx-620-pentium-4-2-8ghz-1gb-80gb-fv-i3096634397.html

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...