Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest szansa na... ?

Qurrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, napisałem do supportu po to bo chciałbym ODZYSKAĆ 1 żeton ;)

Chodzi o to że kupiłem skina do amumu męczyłem się z nim ~2 dni bo go mi nie pokazywało było w lobby "odblokuj"

Więc zwróciłem to za żeton i kupiłem na nowo i działało, jest szansa że mi oddadzą ten zmarnowany na ich błędy żeton ?

Cała sytuacja była w grudniu, a teraz napisałem do nich bo potrzebuje żetonu ;)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ciężko nam powiedzieć czy Ci oddadzą czy nie, poczekaj na odpowiedź od nich. Ja osobiście uważam,że nie bo nigdy nie słyszałem o przypadku żeby ktoś dostał żeton.

Opublikowano

O kurde, dzięki Delago. ^^

Co do żetonu to można spróbować może napiszą Ci to samo jak prosisz o RP, że tylko raz mogą Ci dać, ale szanse są raczej małe.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

jest dowód , bo go sprzedał za Zeton , co zapisało się w bazie tak jak kupno 2x tego skina . Myślę , że powinni zwrócić ci go.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

@up

No tak, oni mają w bazie moją hist. zakupów i może to coś da ;)

Tylko że polski support odpisuje po ~4 dniach

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie masz dowodów na ich błąd. Było trzeba zrobić screena, bez dowodów nie oddadzą Ci żetonu, przynajmniej tak mi się wydaje, nie będzie obchodzić ich to że kupiłeś ten skin 2 razy bo to nic nie znaczy

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jeżeli nie zrobiłeś ss , to masz problem , ponieważ RIOT SUPPORT ma tyle problemów na głowie poprzez bugi silnika , że ciężko będzie ci im udowodnić że źle wydałeś żeton przez bug lub coś innego xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...