Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co do fb z kamer moda oraz używania go do wbiajania lvl

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż posiadam bardzo dobrą postać z bardzo dobrym, i drogim eq 300-500 zł. Nie mam jakoś ostatnio ochoty do gry i chciałem zarobić sobie używając fb. Używałem go już jakiś czas temu i był bardzo przydatny :) ale do sedna sprawy, chodzi mi o to czy jest jakaś możliwość że dostanę bana na głównym koncie gdybym używał fb na innym koncie innym emailu i nie robił nic przez handel, wyrzucał małże na ziemie i zbierał główną postacią . ?

Opublikowano

Raczej nie, jeżeli nie masz takiego samego emaila. Najlepiej tylko, aby nikt nie widzial, gdy przekazujesz malze lub inne rzeczy na glowne konto ; )

Opublikowano

na kamer modzie nie oplaca sie lowic bo dostaniesz zaraz bana.. ja juz mialem okolo 10 postaci do lowienia i wszystkie dostaly bana. fish bot z kamera jest wykrywalny wiec nawet jak bedziesz przy kompie to bana dostaniesz

Opublikowano

Żeby nie dostać bana rób tak . Ściągnij program hotspotshield , zrób nowe konto 30 lvl na innym ip i loguj sie na nie tylko wtedy kiedy masz ten program włączony i tam łów na fb.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie dostaniesz bana za to, bo jeżeli wyrzucisz itemy na podłogę, to się to w bazie danych nie zapisze i nikt nawet nie będzie wiedział, że takie coś zrobiłeś.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

FB od kamera jest aktualnie jednym z najlepszych FB( Mała szansa na bana)chyba ,że ktoś łowi kilkanaście H w jednym miejscu to sie nie ma co dziwić ,że się bana dostało.Bana nie dostaniesz,tylko nie przekładaj nic przez handel i shopa.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Ban jest tylko na email.Jesli konto na ktorym uzywasz FB jest na innym emailu niz glowna postac to spokojna twoja rozczochrana :P

Opublikowano

Nie dostaniesz bana za to, bo jeżeli wyrzucisz itemy na podłogę, to się to w bazie danych nie zapisze i nikt nawet nie będzie wiedział, że takie coś zrobiłeś.

Ja dostałem bana NA WSZYSTKIE KONTA, POMIMO, ŻE BYŁY NA INNYCH E-MAILACH, GDYŻ USTAWIAŁEM 15 FISHBOTÓW, KTÓRE ZOSTAŁY ZBANOWANE, W TYM KONTO GŁÓWNE, więc jak nie wiecie to nie gadajcie głupot.

Ustawiasz fb - ryzykujesz banem dla głównego konta, ryzyko zawsze było i jest.

czasem banują 1, ale to rzadko ;-)

najczęściej banują wszystkie na 1 ip.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@up dziwna sprawa.ja mam aktualnie 3 konta fb+główna,2 konta sklepy itp. i na razie i zero bana(od 2 mies.)Łowie w m2 u czerwonych.W Jinn od razu łapali mnie po 2 dniach.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Sam używam na tzw wybicie się i żadnych banów ile to osób widziało mnie na dh... typowy gość "dzięki za filmik" taaa jasne

Opublikowano

Ja dostałem bana NA WSZYSTKIE KONTA, POMIMO, ŻE BYŁY NA INNYCH E-MAILACH, GDYŻ USTAWIAŁEM 15 FISHBOTÓW, KTÓRE ZOSTAŁY ZBANOWANE, W TYM KONTO GŁÓWNE, więc jak nie wiecie to nie gadajcie głupot.

Ustawiasz fb - ryzykujesz banem dla głównego konta, ryzyko zawsze było i jest.

czasem banują 1, ale to rzadko ;-)

najczęściej banują wszystkie na 1 ip.

Jak sie handluje z glownym kontem i kazdy ma to samo ip to sie nie dziw.

Jak masz neo to polecam tak: zrob sobie shopa gdzie bedziesz przekladac wszystkie malze/itemy. Kiedy skonczysz grac na glownym koncie zresetuj modem. Potem ustaw sobie fb, gdy juz bedziesz przekladac, przeloz na shopa(rzucajac na ziemie). Wtedy wyloguj sie z kont i shopa i zresetuj modem. Gdy juz zresetujesz, zaloguj sie na shopa i glowne konto, masz praktycznie 100% pewnosci ze Cie nie zbanuja. Oczywiscie inne e-maile. Moj kolega wlasnie tak robi od 4miechow i na glowne konto i shopa nie dostal banow zadnych(co innego na konto z fb :D

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...