Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support.

gregori1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od dzisiaj zaczynam gre duo rankedową z moim kumplem, on chce grać adc a ja supportem. Mam 5.3k IP i nie wiem na jakiego supporta się zdecydować.

Najbardziej mnie kusi Leona, wg. mnie jest ona OP supportem, ale nie wiem czy jest warta swojej ceny. Chciałbym żeby ktoś się wypowiedział na temat tego champ'a.Wchodzi jeszcze w gre Lulu, Thresh. Czekam na pomoc.

Jak najszybszą proszę.

Opublikowano

Ja polecam Lulu:

+możliwość dostosowania się do sytuacji (wzmacnianie sojusznika/osłabianie przeciwnika)

+świetny harass

+dobre cc

+dobrze się komponuje z większością adc

-manożerna

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Zależy kim gra twój kolega, jak dla mnie najlepszym supportem jest taric, potem lulu i nunu

Dzisiejsi najlepsi supportowie:

1.Leona

2.Taric

3.Tresh

4.Lulu

Ze wzgledu na to ile moga zrobic w late,tez ze wzgledu na to ze maja unikalne skille jak w tarica / w lulu / w tresha czy stuny Leony.Troszke gorsi to:

Nunu/Kayle/Janna - oni bardziej polegaja na swoich ultach jak i tez w(kayle heal/nunu as/janna ochronka).Jednak jest to wedlug mnie klasa nizsza niz poprzednicy.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...