Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zostac Pro Sniperem

botek98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące jak zostać dobrym sniperem . Chodzi mi o odpowiedzi dotyczące w co dawać skille , jaka luneta jest najlepsza dla L96A1 (ostatnio kopiłem zestaw z nią ) , odległości na mapie OMAN , podpowiedzi do lunety snajperskiej w L9 (ile mm celować w gore zęby trafić heda z A na D i na tego żurawia który jest obok jak ktoś jest na samej gorze ) bo jest ten głupi bulletdrop :/ , i bym prosił o podanie dobrych miejsc do kampienia i strzelania z dystansu . Ps. Najlepiej niech podpowiedzi daje doświadczony sniper z tej gry.

Opublikowano

Przecież niedawno były 2 identyczne tematy... Odległości na mapach i jeszcze jakiś niedawno. Poszukaj...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

1:Zestaw Jtiger z L96 m zasięg tylko około 260m czyli kula nie doleci z D do A bo odległosći z żurawia do A wahają się miedzy 300-360m
2:Najlepsze lunety to Balistic Range Ace I Desert Range Ace ze wskazaniem na Desert Range Ace a tą tylko wylosujesz w Zrzucie Wyposażenia
3:L96 można grać na odległości ale bardziej preferowany styl z nią jest agresywny czyli odległości około 100m bo jest bardzo szybka i szybciej zdejmiesz inną klasę z tej odległości z tą bronią
4:Do kampienia to tylko M95 I M82 ale lepsza M95 bo mniejszy BulletDropi większy zasięg

5:Oczywiste miejsca do kampienia dla snajpera to: Hotel i Dzwig tylko każdy gracz wie o tych miejscach i je zawsze sprawdza więc musisz być na nich ostrożny

6:Po maksymalnie 5 killach zmieniasz miejsce tak aby inni cię nie zabili, BulletDrop i dystanse to musisz sam sobie wypracować bo nikt ci dokładnie nie powie ile z Punktu X do Punktu Y jest metrów
7:Jeżeli o czymś zapomniałem to niech inni się wypowiedzą :)

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

L96 w JT ma zasięg 300 metrów (297 chyba). Na hotelu i dźwigu kampić nie ma sensu, bo posiedzisz góra pół minuty, poza tym kampienie L96 to genialny pomysł -,- Tym się gra na jakieś 50 - 80 metrów, a jak nie umiesz tak grać to bierz M95.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...