Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Moderator edytował Twój post.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka,

co wy na to żeby dodać do powiadomień opcję, aby przychodziły powiadomienia gdy moderator edytuje nasz post?

Przykład MyBB. (prywatna wiadomość)

xlzQSe1.png

1364125170-U0.png

Wiem, że było ale rozeszło się.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jestem na wielkie TAK, dlaczego ?

Często edytuję kogoś post bym nie musiał nabijać ich sobie a chciałbym, żeby widzieli również to inni.

Użytkownik, któremu edytowałem post często nawet o tym nie wie, bo może więcej nie wejść do tego tematu.

Bardzo przydatna opcja.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

A wiecie, że jest zakaz edytowania czyiś postów?

Nie wiemy. Globale też edytują. Po co mamy nabijać sobie post jak możemy komuś edytować post? W logach i tak wszystko jest zapisane.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Moderator może edytować post w przypadku, jeśli znajduje się w nim coś nieregulaminowego np. reklama, reflink etc. Poza tym nie może tego robić. Ta zasada była już wprowadzona ładnych parę miesięcy temu Kaś przez kokosza.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Moderator powinien edytować post, kiedy narusza on regulamin globalny. Np w przypadku reklam, nielegalnego oprogramowania, keyllogerów i tak dalej. W tych sytuacjach po prostu usuwa treść posta lub ją "wyixowuje". Jednak kiedy do tego dochodzi, osoba przeważnie jest banowana permanentnie, więc nie ma sensu, by go informować o takiej czynności.

W innych wypadkach, gdzie zedytowany zostaje tylko mały fragment postu (np. ktoś nieumyślnie podał link do forum), wtedy istnieje funkcja "pokaż powód edycji", której moderator powinien użyć.

Opublikowano

Jestem za.

Niejednokrotnie ludzie nie czytają pw a jak się edytuje post i tam wpisze notatkę to jest lepiej do tego by przychodziło powiadomienie.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jak dla mnie neutral, gdy moderator edytuje post to można linie pokazywane włączyć i starczy. Nie trzeba aż tej opcji dodawać.

1364241963-U683421.jpgBtw moderator edytuje posty tylko w swoim dziale gdzie ma nadany kolor więc i tak łatwo poznać kto to edytował.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Wystarczy "wyświetl linię edytowany przez" + pisanie własnym ustalonym kolorem w czyimś poście, może i zakaz jest ale to nie przestępstwo aż takie, a po to sobie ufamy żeby nie robić głupot

Opublikowano

Moderator może edytować post w przypadku, jeśli znajduje się w nim coś nieregulaminowego np. reklama, reflink etc. Poza tym nie może tego robić. Ta zasada była już wprowadzona ładnych parę miesięcy temu Kaś przez kokosza.

Jak mnie to nie dziwi że moderator nie zna regulaminu.

Nie wiem po co ta sugestia jest otwarta skoro nie można edytować postów.

76561198001815076.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...