Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PB

botek98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ostatnio coś mi się coś działo z Pb i dostałem dużo banów i nie wiem co z tym zrobić bo już nie mam gdzie grac bo wszędzie bany nieraz mam bany za to ze niby czituje i za pb !!!! Ps. Udało mi się znaleźć kilka serwów bez pb ale jak będzie tam pb to koniec z kontem Tak ??!! Jak dostaje bana to tam pisze : Administrator serwera |PBBans.com| Enforced prior ban for "ProSniperzpolski" eDcf1d21 : Coś takiego się wyświetla postaram sie dodac Screena. I jeszcze postaram sie napisac co pisze jak niby dostaje bana za czity .

Opublikowano

Jak masz windows 7 to wejdz na serva z pb zeby cie "zbanowalo"xD potem wejdz w start-> napisz pbcl.txt i odpal go-> i poszukaj Guid= i jakies 24 znaki tam beda, podaj nam je w tym temacie i sie dowiemy za co masz banana :)I pomozemy xD

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

kurde ja mam xp home edition , niewicie gdzie mogę napisać żeby mnie jako od banowali mogę im dać nawet screeny z gry ze nie mam hackow . Może na forum jest ktoś kto prosił o unbana i mu sie powiodło , proszę o pomoc żeby jakoś te bany zlikwidować bo nie mam już gdzie grac praktycznie Ps. Powiedzcie jak dodać screena przez taki spoiler bo nie umiem to bym wam dal screena za tego bana za pb i dzisiaj zrobiłem jeszcze screena z niby banem za cheaty .!!!

Opublikowano

Bierzesz "Więcej opcji" pod oknem w którym piszesz odpowiedzi, tam masz na dole "Dodaj pliki". Wybierasz zapisanego screena, czekasz aż się wyśle i bierzesz "Dodaj do wpisu".

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

juz widac :D wiecie jak dostac unbana !!!! prosze was mocno o pomoc. Chyba ze moge jakos napisac do nich zeby mi wszystkie pakiety dali na nowe konto albo chociarz jeden !!

Opublikowano

Sprawdziłem GUID. Dostałeś bana za #9002 MD5Tool, czyli PB wykrył jakiś plik w folderze BF i uznał go za cheat.

post-625839-0-45747800-1364154944_thumb.jpg

To chyba ty, nieprawdaż?

Musisz wejść tu:

http://www.ggc-stream.net/search/server/guid

Przepisz GUID (wklej to: b9ff17bc9c4dab972ec7ac9fe0cf1d21 , przepisalem za ciebie) w tym okienku. Kliknij "send", pojawi się mapka i to co wkleiłem wyżej. pod tym będzie taki napis:

post-625839-0-77367700-1364155111.jpg

Kliknij, tam będziesz mógł się odwoływać. Przed tym musisz założyć konto na GGC. Jak nie będziesz wiedział co napisać to powiedz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

mam do nich napisac ale to tylko na jednym serwie dostane unbana jak cos !! jak sie rejestroje tam jest takie cos Confirm E-mail Address co mam tam wpisac ?????

Opublikowano

Potwierdź adres e-mail. Po prostu przepisz ten, który podałeś wcześniej. Unbana dostaniesz z tego co mi się wydaje na całej sieci serwerów z GGC.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

jak to napisac tam unbana w tematach bo widzialem ze koles napisal prozbe o unbaba w tematach ale nieogarniam . Prosze o zkontaktowanie sie ze mna na gg moj nr 33606805 . Wtedy by mi ktos pomugl jak napisac o unbana na GGC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...