Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka klasa najlepsza i jak sobie poradzić ?

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka klasa wg was jest najlepsza i dlaczego ???

Ostatnio wbiłem 5lvl i musze grać z Wszyscy Gracze... Cały czas trafiam na wykokszonych ziomków... Jak sb poradzić ??? Gram specjalistą, a reszta klas nieruszona :/ Jak sb poradzić z tymi ziomkami ???

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

ja aktualnie gram zwiadowca snajperem. chowam sie za przeszkodami wychylam glowe na chwile jednym strzalem w leb wale po 200. gdy uzyje wyroczni to jesli ktos zabije kolesia dostaje asyste 25 pkt. niby malo, ale jak zabiją z 4 osoby to +100 jest. lubie grac snajperem tylko najbardziej denerwuja mnie ci co zachodza mnie od tylu.

Age is just a number :)

Opublikowano

Jeśli nie masz skilla nie graj proste nie ważne jaki się ma lvl zawsze możesz kogoś zabić dobra broń + skill + dodatki + pancerz + urzadzenia.

Najlepsza klasa snajper na twoje "nie radzenie sobie" ponieważ snajper walczy z odległości i spokojnie ich wybijesz nawet bez większego skilla.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jeśli nie masz skilla nie graj proste nie ważne jaki się ma lvl zawsze możesz kogoś zabić dobra broń + skill + dodatki + pancerz + urzadzenia.

Najlepsza klasa snajper na twoje "nie radzenie sobie" ponieważ snajper walczy z odległości i spokojnie ich wybijesz nawet bez większego skilla.

Pograłem troszeczke snajperem i sobie radzę :D Zawsze mam staty na +... Nigdy na -... Dzięki za podpowiedzi :)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...