Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Notbook do LOL'a ;]

ress1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemsy.

Sorki z góry jak zły dział do tego tematu ;]

Otóż takie pytanko mam: Czy na którymś z tych notbuków zadzaiła league of legends? (przy najniższych ustawieniach ;]) :

ASUS EeePC 1015BX C-60 1GB 320GB

karta graficzna:AMD HD6290

procesor: AMD C-60 (2-rdzeniowy,1,0 GHz/ turbo 1,66 GHz)

Albo

ASUS EeePC X101CH N2600 1GB 320GB

karta graficzna: Intel GMA 3600

procesor: Intel Atom N570 (2-rdzeniowy, 4-wątkowy, 1,66 GHz

Jade na wycieczke i chciałem jakiegoś notbuka do grania w lol'a ;3

Z góry dzięki za odpowiedzi ;]

Opublikowano

ten Asus tak X101CH na nim pograsz na wszystkim low itd.

@PS - jak ja gdzieś jadę to nawet się smartfonem nie bawię odebrać i zadzwonić czy coś :D Po prostu wycieczka to właśnie takie odprężenie się i nie siedzenie przed ekranem . :D

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

To nie notebooki tylko netbooki. I na żadnym nie pograsz.

Mój sprzęt - Asus Eee PC 1201HA, 2GB ram, intel GMA 500. Przy najniższych nawet się nie da grać. Praktyczny brak akceleratora 3D w zintegrowanej grafice. Trzeba kupić laptopa żeby coś z tego wyszło, na netbooku nic nie podziałasz

PS: Nawet jeśli to nie bierz AMD bo to drogie i prądożerne. Osobiście wolę Intela/Nvidię

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Do lola trzeba mieć dobry procesor, na pewno takiego nie znajdziesz w 12 calowym notebooku, oraz dedykowaną karte ze sporą pamiecią conajmniej te 256 do płynnej gry. Nie zawracaj sobie głowy tym sprzętem co podałeś chyba, że do internetu lub tibii xD

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Pozwólcie Panowie, że odświeżę temat. Ja na swoim netbooku Hp Mini 210 z parametrami 1 GB Ram DDR3 , procesorem Intel Atom N2800 2x1.86GHz i kartą graficzną Intel Graphics Media Accelerator 3600 Series 256MB miałem 15-20 fps , więc proszę nie pisać bzdur, że na netbooku nie da rady sobie pograć ;) Wystarczy mieć tylko dobrze zoptymalizowany system ;) Teraz dokupuję sobie kość ram 2GB, więc LoL będzie normalnie na 30 fps śmigał, pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...