Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[serwer 1.5][minecraft][Powiększony exp 3000razy][serwer frakcje+survival]Zapraszam!

MrKoksarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5b724ce4000af5554eaebd46.jpg FejminCraft[survival+frakcje]

informacje.png

strzalka.gifTYP: survival+frakcje[3000razy większy exp]

strzalka.gifSloty: 16

strzalka.gifIP: s5.pixelteam.net:26595

strzalka.gifPotwory: Tak :D

strzalka.gifZwierzęta: Tak :D

strzalka.gifPvP: Poza spawnem

strzalka.gifPremium: Nie wymagane

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

admini.png
Właściciele:minecraftr i MaCHon0.Admini: GanksterPL

pluginy.png
factions,timber,antyxray,antynodusplus i inne :D

inf.png
Serwer jest 3000razy .

Survival+frakcje.

Na serwerze często siedzą admini, więc w każdej chwili mogą wam pomóc.

Jest również plugin timber.

Ścina on odrazu całe drewno[ bez liści]

To do zobaczenia na serwerze :D

Opublikowano

Serwer jest 3000razy. Coś ci z tym nie wyszło :p

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Serwer wgl nie dopracowany, admini to już w ogóle jakaś masakra.... x.x Gracze muszą im tłumaczyć np jak pisać na kolorowo .-.

Gracze kopią na x ray/nodusie a admini nie reagują! W 100 % nie polecam.

Nie wiem jakim cudem gra tam 16 graczy : D

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

po 1 admini są ogarnieci, pewnie miałeś nodusa,xraya i cie zbanowałem, nie mogłeś grać.

Po 2 banuje tych co widze [tepam sie na vanishu] i banuje.

REF

Opublikowano

Człowieku ! Umiesz czytać ? Bo wychodzi na to że nie ;/ Czy ja napisałam że mam bana ? Nieee... Nie mam bana nie gram tam bo widze ogarnięcie waszej administracji Gracze muszą większość rzeczy sami wam tłumaczyć ! Mój nick to _AkSa_ I kochanie nie mam bana ; )

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

To też mnie dziwi ; ) Hm... Graja gracze ale z tego co widzę albo nie ogarnięci lub cheaterzy ;) Mam nawet kilka ss ;__; Ale po co ci jak i tak nie potraficie ich banować bo by u was nikt nie grał... ; _;

To też mnie dziwi ; ) Hm... Graja gracze ale z tego co widzę albo nie ogarnięci lub cheaterzy ;) Mam nawet kilka ss ;__; Ale po co ci jak i tak nie potraficie ich banować bo by u was nikt nie grał... ; _;

1351451567-U710218.png

Opublikowano

Czemu OFf?

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

Pewnie już padł <3

Nie dziwie sie ;_;

1351451567-U710218.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...