Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Patch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dwóch patchy o rozszerzeniu .exe

4.0.3.13287 to 4.0.3.13329 - US

i drugi

4.0.3.13329 - 4.0.6.13596 enUS także

Nie mogę ich nigdzie znaleść, jedynie pliki .MPQ których nie moge zainstalować. Gdy ściągne patcha zmieniam jego nazwę na wow-patch.MPQ wrzucam wszystko do głownego folderu,

odpalam blizz updater'a i mam błąd The file "patch.cmd" in archive "C:\Users\Konto\Desktop\world of warcraft\wow-patch.MPQ" could not be opened, because an error 2 occurred. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::OpenFromArchive)

Opublikowano

Też to robiłem to mam komunikat w "blizard updater" : There is no patch file to apply.

//edit

Dobra zostawie to w spokoju, ściągam całego clienta cata torrent zainstalowanego i mam do was pytanie słyszałem coś, że nie potrzeba ściagąć folderu cache ( 13gb) bez niego można spokojnie grać, to prawda?

Opublikowano

Też to robiłem to mam komunikat w "blizard updater" : There is no patch file to apply.

//edit

Dobra zostawie to w spokoju, ściągam całego clienta cata torrent zainstalowanego i mam do was pytanie słyszałem coś, że nie potrzeba ściagąć folderu cache ( 13gb) bez niego można spokojnie grać, to prawda?

Nie słyszałem tego, spróbuj - jak coś dociągniesz sobie ten folder

1373369406-U138092.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...