Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Program,hack - Do Budowania

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, szukam programu/hacku do budowania. Chodzi mi o stawianie np. ściany z cobbla 100 szerokośći na 10 wysokośći np., żeby móc ją postawić jednym kliknięciem czy coś takiego... Jest coś takiego?

Opublikowano

Ja mam zamiar postawić Spawn na serwerze jako zamek, więc @2Up nie spamuj -.-

Chodzi mi o samą możliwość stawiania więcej niż jednego klocka. Już nie musi być automat, tylko czy można więcej niż jeden klocek postawić. Nie wiem jak to ująć. Jakieś szybkie budowanie czy coś.

Opublikowano

@Up i @2Up Dziękuję spróbuję :) Jeżeli miałbym jakiś problem dam edita.

Dobra głupie pytanie... Jak się używa MC Edita?

Opublikowano

Polecam Ci po prostu budować za pomocą komend w MC... a jak nie to tylko MCEdit więcej masz w Google :)

Opublikowano

Co do modów na klienta to masz simplcommands. Tam jest we. A jako pluginy też masz we i voxel sniper. Chyba najlepszy plugin do edycji terenu.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

@2Up Jak i inni od Nodusa. Po wgraniu hacka crashuje mi Minecraft.

Co do reszty. Ściągnąłem MCEdita i po 2h walce z tym, żeby zrozumieć jak on działa, udało mi się zbudować ten spawn : D Dziękuję za wszystkie posty etc. temat można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...