Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z Farmer symulator 2013 najnowsza wersja

przekop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wczoraj zakupiłem SF 2013jako swiatowy bestseller w najnowszym wydaniu, z tego co patrzyłem na youtube gra bardzo sie od siebie różni, a ja chciałbym pograć online wiem jak zrobić server ale nie wiem jak moge wyszukać innych gier :/ wielu graczy-->dołącz do gry i tam mam zakłądki internet i lan mogę przełączać ale nie ma nigdzie (wyszukaj) ani nie pojawiają sie servery nawet nie wiem jak wpisać adres ip :/

z góry dzieki za pomoc jc leci łapka

Opublikowano

Czy aby na pewno posiadasz oryginalną wersje gry? Znajomy także zakupił grę, i jakoś nie ma problemu z graniem ONLINE.

Opublikowano

symulator farmy o ile sie nie myle to Agrar Symulator, a farming symulator to Landwirtschaft Simulator byly takie problemy ze kupywali gry o podobnej nazwie

• 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Znajomy także zakupił grę, i jakoś nie ma problemu z graniem ONLINE.

hhhh2.png

Opublikowano

Ragnxxx ty tak serio ??

Nie dość że na chama próbujesz nabijać posty to robisz kilka kont, które łatwo rozpoznać że są twoje. Jeżeli już koniecznie musisz nabijać posty to nie rób tego na zasadzie wygrzebania starych tematów i skopiowania czyjegoś postu tylko wymyśl coś sam co naprawdę pomoże innym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...