Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jak zajac rooma

Envano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy jest jakis sposob zeby zajac rooma bedac afk? bo jak odchodzi sie na kilka minut to od razu room zostaje usuniety? czy mozna zrobic tak ze jak pojde gdzies to room dalej bedzie? z gory dzieki

1390144171-U592769.png

Opublikowano

witam czy jest jakis sposob zeby zajac rooma bedac afk? bo jak odchodzi sie na kilka minut to od razu room zostaje usuniety? czy mozna zrobic tak ze jak pojde gdzies to room dalej bedzie? z gory dzieki

Wejdz do shopa i wcisnij spacje i czyms zablokuj, tylko jak zablokujesz to suwak zeby sie poruszal :) , przynajmniej u mnie dzialalo na fireteam jak padlem a nie chcialo mi sie ogladac typa przez 15 minut i nie chcialem zeby mnie wlasnie wywalilo za afk i dzialalo :)

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Ja jak dawniej bylem "Romm Blockerem" xD<3 to pobralem sobie taki maly programik ktory caly czas ruszal mi myszka (nie bylo to widoczne ale kursor caly czas sie ruszal) zapomnialem jak to sie nazywalo ale wpisz sobie w googlach "pogram do poruszania myszka" lub odwiedź tą strone: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1838123.html

Pozdro ;)

Opublikowano

Za blokowanie rooma powyżej 15 minut możesz dostać bana jeśli GM Cie przyłapie. Jeśli chcesz zająć rooma na event itp To polecam Ci już grać w nim od rana i na event akurat będziesz mieć.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

@UP

To bez sensu za caly dzien podexpisz 4 x tyle co na evencie. A rooma trzyma sie po to zeby wbic wlasnie duzo expa w malym okresie czasu. A za caly dziennn to hoooooo hoooo 100k expa xD

Opublikowano

@UP

To bez sensu za caly dzien podexpisz 4 x tyle co na evencie. A rooma trzyma sie po to zeby wbic wlasnie duzo expa w malym okresie czasu. A za caly dziennn to hoooooo hoooo 100k expa xD

Może i racja ale room podczas eventu Ciężko zająć, a też wątpię, że będzie cały dzień pilnował, żeby go nie wywaliło a i tak w 85% skończy się to banem .

Opublikowano

rooma FT mozna blokowac nawet godzine bez konsekwencji.

Nie jest to prawdą. Możesz popatrzeć sobie na forum reporty itd. Ew zasady. Ostatnio jak był event gm na platinum informował, że jeśli room będzie blokowany powyżej 15 minut osoba taka może dostać bana. Jeśli tobie się udało blokować to miałeś szczęście, że nie dostałeś bana. Koleżanka z clanu blokowała na low koncie rooma i bana na 15 dni dostała.

Opublikowano

no wlasnie zasady czytalem i tego nie ma co chyba raportowac. no chyba ze zle cos zrozumialem to sory.

Fireteam room blocking

Details:

Holding locked fireteam room by a single player and blocking other
players from playing fireteam match. Time limit for holding a fireteam
room is 30 minutes and GM will enter your room, record your name and
check again in 15-30 minutes, if you are still blocking the room you
will be issued temp game ban.

Proofs needed for report:

No reports needed, this will be handled only by GMs.

Punishment:

15 days game ban

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...