Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Heimerdinger czy Kassadin ?

ninja2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby 2 postacie to super trolle , ktore bardzo latwo irytuja graczy z teamu przeciwnego , jednak oczywiste jest ktory z nich jest lepszy. ;)

Kassadin:

-ma b.mocne insta Q-skill harash

-dobry obszarowy z SILENCE W-skill

-swietny do dmg i zbierania many E-skill

-jeden z najlepszych escape w grze czyli skill R co ~6 sec ktory teleportuje nas przez sciany itp..

-Zadaje Bardzo duze dmg nastackowanym skillem R ( patrz skill pasywny)

Heim:

-Regeneracja hp turretow,inhibitorow i nexusa ( jednak powolna)

-swietny w middle i w early game

-nie da sie przy nim farmic na lini

-brak escape

-posiada stuna jednak nie zawsze trafimy

-dobry tylko do pomocy teamowi

podsumujac: Jeżeli jestes pewny/a ze masz dobry team ktoremu wystarczy wsparcie i nie chcesz zbierac kili i sie zabardzo rozwijac to heimer ( jego zadanie w tf to postawic dzialka i stunowac kogo sie da)

natomiast gdy chcesz sie sprawdzic w Teamfighcie jako fighter to masz arsenal dmg i silencow ;) albo kille albo pomoc teamowi

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Z tych 2 powyżej wymienionych to kassadin .

W początkowej fazie rozgrywki walka Kassadinem polega głównie na nękaniu przeciwnika Q skillem (spory zasięg), który jednoczeniśnie ucisza cel uniemożliwiając tym samym kontratak w większości przypadków, aby w pewnym momencie uderzyć i dobić przeciwnika. W późniejszej fazie rozgrywki taktyka polega na walce podjazdowej (szybko doskok, zadanie możliwie największych obrażeń w najkrótszym czasie i ucieczka).

Plusy:
- dobre CC (silence i warunkowy slow)
- jeden z lepszych zabójców innych casterów (ze względu na zmiejszenie obrażeń otrzymywanych z magicznych ataków oraz zwększoną prędkość ataku jeżeli takie obrażenia otrzyma)
- bardzo dobre ulti (wbudowany Flash z niezłymi obrażeniami, nadaje się też znakomicie do ucieczki i pościgów)
Minusy:
- słaby w walce w zwarciu na dłuższą metę
- dosyć długie cooldowny na umiejętnościach
- warunkowy slow (E skill)
Opublikowano

Ciekaw jestem czy kiedykolwiek z was wogole gral heime na rankedzie tak z 3-4razy.

Ogolem heime to smieszna postac w farmie na midzie pokonac nas moze tylko morde/galio,w 45min gdy mamy juz +600ap wtedy z dwoch skilli mozna zajebac 1,5k dmg ale i tak lepszy jest faktycznie kassadin.Jednak heime to wcale nie troll.

sstwc.jpg

Opublikowano

Polecam Kassadina:

+świetne ganki

+cc

+ogromna mobilność

+spory aoe dmg

+małe cd
+/-kontruje sporo miderów, ale sam też może być łatwo skontrowany

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...