Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podryw HELP !

DZOKERSOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Dość dawno :D rzuciła mnie dziewczyna i musze znaleźc nową . Mam 15 lat . Mam taką taktykę : Cześc , jestem kuba , jak masz na imię ?............Fajnie cię poznać....... , do której klasy chodzisz?.......Ja (ja też , ja do 2 klasy (gimnazjum)) , I TU JUŻ NWM CO GADAĆ . Pomózcie , napiszcie kontyn. gadki . I gdzie moge jakas dziewczyne spotkac bo na miescie to glupio . Wpiszcie w tego zwiedzacza chyba gogle maps i wpiszcie lwówek śląski . To takie miacho na dolnym slasku . Chyba ze na wycieczke bo jakos w maju bede mial to moze sie cos uda . Help !

Opublikowano

pomysły się same znajdą na wszystko

a na razie ty z takim podejściem i brakiem pomysłów jedyne co będziesz kiedykolwiek ściągał z dziewczyny to... zdjęcia z facebooka ściągane na dysk ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jeżeli pogadasz z nią chwilę , to rozmowa sama będzie się kręcić.

Przy chwili ciszy zawsze możesz zapytać o zainteresowania lub coś w tym stylu. Dalej to już z górki ;d

sasawf.png

Opublikowano

"i musze znaleźc nową"
koniecznie musisz w wieku 15 lat? ahahaha

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

Skoro miałeś już dziewczyne , udało Ci się ją '' zdobyć '' to przy następnych powinno Ci być łatwiej.

sasawf.png

Opublikowano

Hahaha bardzo smieszne , chce sensowne odp

Ty piszesz że musisz znaleźć...

Od kiedy to jest jakiś przymus.

Jak już pisałem do tego trzeba dorosnąć. Jeszcze zdążysz się na fapać.

Opublikowano

Postaraj się poznać jakąś fajną dziewczyne zaprzyjaźnij się z nią , lub poprostu podejdź zagadaj i samo wyjdzie.

Wiesz fapy mi sie znudzily chce pussy ten 1 raz

Masz dopiero 15 lat po co się spieszyć.

Taka mała rada ode mnie - Staraj się być sobą , a nie '' kimś innym '' tylko po to aby się komuś przypodobać. Jak nie ta to inna.

sasawf.png

Opublikowano

Postaraj się poznać jakąś fajną dziewczyne zaprzyjaźnij się z nią , lub poprostu podejdź zagadaj i samo wyjdzie.

Masz dopiero 15 lat po co się spieszyć.

Taka mała rada ode mnie - Staraj się być sobą , a nie '' kimś innym '' tylko po to aby się komuś przypodobać. Jak nie ta to inna.

Jedni w wieku 15 lat myślą o niczym i bawią się, mają wszystko w dupie, drudzy już chcą dzieci robić D:

Opublikowano

Jedni w wieku 15 lat myślą o niczym i bawią się, mają wszystko w dupie, drudzy już chcą dzieci robić D:

Potem tylko problemy z tego.

sasawf.png

Opublikowano

Poznajesz dziewczyne na dyskotece, a gatka sama się klei jak trochę się "pobawicie"

Nie ucz się gatki na pamięć bo zapomniesz i będziesz wszystko powtażał a to głupio będzie wyglądać xD

Poznajesz dziewczyne na dyskotece, a gatka sama się klei jak trochę się "pobawicie"

Nie ucz się gatki na pamięć bo zapomniesz i będziesz wszystko powtażał a to głupio będzie wyglądać xD

Opublikowano

Podryw na sokoła

Kupujesz rękawice taką jak mają ornitolodzy, żeby sokoły nie drażniły ich dłoni. Idziesz do parku i zaczynasz chodzić w kółko i płakać. Podchodzisz do dziewczyny i pytasz się, czy nie pomoze ci szukać sokoła. Opowiadasz, że to twój przyjaciel od najmłodszych lat. Pomaga ci szukać, masz już jakiś początek na rozmowe, tematy przyjdą same. Jeśli po pół godzinie:

a) Nie znajdziesz sokoła - i tak nawiazałeś kontakt, możesz się umówić do kina

B) Znalazłeś sokoła - to po co ci dziewczyna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...