Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Elise jungle?

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o elise w jungli?Przed chwilą grałem i szło mi całkiem nieźle.Całą jungle skończyłem z 2 potkami. Ogólnie dobre ganki ,a na 14 lvl przy niewielkim feedzie [10:0] sam zrobiłem barona bez problemu.

Opublikowano

Elise jest dobrą postacią ze sporymi dmg (ap), jednak jest ostro papierowata. Raz udało mi się wycarować grę na jungli (jakieś16/3), jednak w pozostałych przypadkach zwyczajnie feedowałem. Na samym początku moim zdaniem jest słaba i nie wiem jak udało ci się zrobić nią całą jungle. Każda postać ma jakiś potencjał jak ci dobrze nią idzie to po prostu graj a nie się pytasz czy jest dobra.

Opublikowano

Eliska niszczy solo topa i nie jest papierowa.
budujesz tak:
maska

rylai

warmog

i reszta sytuacyjnie ale te 3 itemy to jest core no i jeszcze butki sorcerki ^^

Opublikowano

Papierowa? Elise to AP Offtank, nie wiem kto buduje ja na papiera. w Jungli daje rade, szybko ją czyści, ma bardzo spory doskok i stuna.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Elise jest dobrą postacią ze sporymi dmg (ap), jednak jest ostro papierowata. Raz udało mi się wycarować grę na jungli (jakieś16/3), jednak w pozostałych przypadkach zwyczajnie feedowałem. Na samym początku moim zdaniem jest słaba i nie wiem jak udało ci się zrobić nią całą jungle. Każda postać ma jakiś potencjał jak ci dobrze nią idzie to po prostu graj a nie się pytasz czy jest dobra.

Ja grajac elise w jungli dzieki w [W postaci pajaka] nie trace hp na blue i zazwyczaj koncze jungle z 4-5 potami.
Opublikowano

Elise w jungli jest bardzo dobra, posiada stuna, doskok oraz % hp z Q. Dzięki jej passywce możemy spokojnie robić jungle bez używania potek.

Sam rozegrałem nią w jungli ~75 rankedów i w prawie każdym dobrze mi idzie, po prostu trzeba ją ogarnąć i tyle :)

Opublikowano

Jeżeli zaczniesz przez dobry pull sojuszników to później idzie jak z płatka , próbujesz grać early jungle do 3 lvl a później jedziesz ganki . Jeżeli chodzi o jej dmg to od początku jak każda postać nie ma za wiele ale da się żyć , jeżeli chodzi o późniejsza grę jest naprawdę wspaniałą postacią . Ps. Coutruje bardzo dużo postaci

Opublikowano

Elise na jungli jest spoko, ma dobre ganki w postaci pająka oraz wyciska duży damage ze skilli. Ostatnio gdy grałem, Elise na jungli niszczyła system więc to zależy od skilla gracza, a nie od postaci (mogę iść na jungle nawet soną, jeśli grasz dobrze to sobie nią poradzisz). :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Elise to dobra postać, od razu ma ulti. Ogólnie jest dobrym junglerem i ma świetne ganki. Nie musi być nafeedowana żeby kosić. Wystarczy 140+ farmy.
+

2ufgk6u.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...