Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Hecarim

pr0staczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hecarim to przedewszystkim swietny Jungler ewentualnie solo toper

+Niesamowicie szybki

+Niezly escape

+Kradnie HP

+Twardy TANK/OFFTANK

+Niezly DMG

+Hybrydowy

+Dobre ganki

-bez farmy marny

-bez pomocy teamu nie latwo o kila w early

-manożerny

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Świetny jungler. Jedna z najszybszych postaci w grze.

Bardzo dobre ganki. Tankowaty i robi dobry dmg. Przydatny dla teamu, wbija się z ultem i snearuje wszystkich na sek :)

Opublikowano

W większości przypadków Hecarima można spotkać w dżungli, gdzie najlepiej wykorzystuje swój potencjał jaki zapewnia mu wysoka mobilność. Szarża (a później ulti, które poza dodatkową szarżą wystrasza przeciwników) zapewnia mu znakomite możliwości do szybkiego gankowania przeciwników przy wychodzeniu z dżungli. Hecarima można też spotkać (rzadko) na górnej linii, gdzie radzi sobie całkiem nieźle, ale nie zaliczyłbym go do czołówki top lanerów. W teamfightach Hecarim na za zadanie wbić się w drużynę przeciwną, odpalić aurę wysysającą życie i starać się zabić wrogich Carry, trafiając jednocześnie jak najwięcej celów swoim Q skillem.

Plusy:
- wysoka mobilność
- bardzo dobry jungler/counterjungler/ganker
- posiada 3 zdolności zadające obrażenia obszarowe
- pasyw zwiększający obrażenia oraz dający możliwość przebiegania przez miniony (bezkolizyjność)
Minusy:
- po użyciu szarży, brak escape skilla
- umiejętność Q zadaje tylko 66% obrażeń minionom i potworom w dżungli
- mało wytrzymały w początkowej fazie rozgrywki
- dosyć łatwy do harassowania jeżeli gramy na linii
Opublikowano

Hecarim to tylko jungler,nie spotkasz go na innych liniach.Ma naprawde dobra pasywke co sie dobrze kumuluje z e.Leczy sie gdy ktos Cie bije,ma q co 2-3sec i ma naprawde poteznego ganka.Jak ma jeszcze ulti ktore daje przerazenie jest wtedy mala szansa ze przezyjemy taki gank.Wedlug mnie najlepszy jungler na dzisiejsza mete,razem z J4.

sstwc.jpg

Opublikowano

Hmm , na 12 lvl jeżeli lubisz takie postacie to tak , on musi wyfarmić i dopiero może iść do mocnego ataku ... Jednakze jest bardzo przyjemny w grze więc polecam ci go kupić nawet na 12 lvl'u .

Opublikowano

w jungi najlepiej mi sie sprawdza :)

Fiddlestick :D

jak kupisz heracim to napisz na pw jak ci sie nim gra.

Bo tez go cche kupic własnie.

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...