Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z FPS'ami

Mattrixo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jestem nowy na tym forum, więc proszę o nie "flejmowanie" . :D

Przejdźmy do rzeczy,

Sprzęt:

Procesor: Intel Core 2 Duo

Karta Graficzna: GeForce 9600 GT (512mb)

Ram: 2gb

Niedawno miałem jeszcze około 60 fpsow i wszystko było ok. Potem zszedłem do 30, bo już zaczęły mnie denerwować skoki klatek, a teraz w teamfightach mam po 2.

Jak nie znajdę tutaj sposobu na rozwiązanie tego problemu to wyrzucę komputer przez okno.

Z poważaniem,

Sebastian.

Opublikowano

Dobra przepraszam, źle zrozumiałem pytanie..

Jeżeli masz lagi w Lolu, polecam Ci ściągnięcie programy Ccleaner oraz GameBooster, Ccleanerem oczyść syf z komputera, oraz przeskanuj rejestr. Natomiast za pomocą GabeBoostera, otwieraj LoLa, jeżeli to nie pomoże, zrób defragmentacje dysku na którym jest Lol.

W ostateczności, rozbierz kompa i wyczysc go od środka, wtedy już powinienen śmigać idealnie (:

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jezeli to nie pomoze (tak jak mi), to polecam czekac na dalsze aktualizacje LoLa, bo wiekszosc osob nie od sprzetu ma takie spadki, ja nawet reinstal systemu zrobilem i to samo.

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

po pierwsze wez sobie zmiejsz jakosc grafiki w grze i brak cieni[o jakies 10 fps-ow ci zwiekszy ich brak] a potem zainstaluj game boostera 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...