Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] world of tanks

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przedstawiam wam bota do world of tanks. mozna grac normalnie na trialu. triala mozna wyslac tylko raz na 1 email i raz z 1 ip tak ze ja rozlaczam neta i lacze i mam inne ip ja na noc zostawiam i sam gra jezdzi strzela itp. w nocke zbiera cos ok. 400k kredytow i z 30k dosw.

tutaj link do strony bota

http://www.tankleader.com/

Age is just a number :)

Opublikowano

Niestety, boty do WoTa są bezużyteczne- twój czołg stoi przez cały czas na spawnie i sobie strzela kiedy jakiś wróg jest w zasięgu strzału... Tylko pogarsza staty. Do tego za to jest ban...

Opublikowano

Nie dziwcie się autorowi posta.

Człowiek jest nie kochany przez mame w życiu idzie mu jak krew z nosa więc musi się jakoś dowartościować .Po za tym to jest leń i nic nie wart gracz który bez wspomagaczy nie jest wiele wart a jego gra woła o pomste do nieba .

Mieć go w klanie to po prostu życiowa porażka.

Opublikowano

Tankleader can only be used if your WoT Account has Gold OR you have a WoT Premium Account.Get Gold on EU or on US to use Tankleader. Works best under Windows and a gigantic Löwe Tank.

Gówno prawda, banują niezależnie czy ma się konto premium, złoto czy czołgi premium.

Po za tym już po twoich statystykach widać jaki ten bot jest udany.

76561198001815076.png
Opublikowano

IDIOCI WSZEDZIE

WOT To najlepsza gra w jaka kiedykolwiek gralem pod wzgledem cheaterow

a wlasciwie ich braku

boty sa bezuzyteczne

banowane szybko

nie oplaca sie

shoob.png

Opublikowano

hmm czy ja wiem czy bana za to sie dostanie? ja zostawiam go na noc jak wczesniej mowilem nie gram w wot. zaczne grac jak bede gdzies na IX tierze ;) wszystko bot robi od 1 tieru xD moj nick w grze taki sam jak na forum

Opublikowano

hmm czy ja wiem czy bana za to sie dostanie? ja zostawiam go na noc jak wczesniej mowilem nie gram w wot. zaczne grac jak bede gdzies na IX tierze ;) wszystko bot robi od 1 tieru xD moj nick w grze taki sam jak na forum

W jednym temacie piszesz że nie możesz gadać jak grasz w plutonie a w tym piszesz że bot jedynie gra. Where is logic? Jeśli już by się okazało że jednak bot gra to życzę powodzenia w znalezieniu klanu z takimi statystykami. Tak niskim WN i Effem mogą się poszczycić jedynie osoby wybitnie nieuzdolnione, więc nie licz że jakiś w miarę ogarniający klan Cię weźmie.

76561198001815076.png
Opublikowano

ja go jedynie na noc zostawiam, w wota nie gram juz ;> niech bot se gra

FUCK LOGIC !!! PO CO SĄ GRY ??? CO ZA INTELIGENT !!!!

nie no spoko.. -_- co za ludzie..

ŻYCZĘ POWODZENIA JAK BĘDZIESZ SZUKAŁ KLANU !!! Jak ktoś spojrzy na staty to się załamie.. ;)

Chyba, że wiecznie będzie za ciebie grał BOT..

@Edit:

BARDZO CIEKAWE!!! Z twoich statystyk wynika, że strata jednego gracza.. bot afk itp. obniża o 4% szanse na wygraną..

Im więcej afk to mozna sobie obliczyć czy się wygra czy nie+ XVM to już 100% przewidywalny wynik gry.

Im lepszy gracz tym więcej % wnosi..

x

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po pierwsze ten bot jest platny kosztuje 25 euro wiec ludzie nie kupujcie , lepiej samemu wbic

\

Lepiej samemu coś osiągnąć niż używać bota jak alemamfaze z jego dosłownie HUJOWYMI statami bym go wyjebał na dzień dobry. A zapomniałbym Mod dostanie linka i autor Bana pozdro. Im mniej boterów tym gra staje się lepsza.

Sig.png

Opublikowano

Lepiej samemu coś osiągnąć niż używać bota jak alemamfaze z jego dosłownie HUJOWYMI statami bym go wyjebał na dzień dobry. A zapomniałbym Mod dostanie linka i autor Bana pozdro. Im mniej boterów tym gra staje się lepsza.

czekam na bana prosze pana, ide se pograc w wota xD

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

to po jaki chu tu siedzisz to forum jest dla uzywajacych wspomagaczy ktorym sie niechce expic niewiadomo ile zeby miec 9-10 tier bo na wczesniejszych losuje fatalnie wiec nie podoba sie wypierdalaj

Opublikowano

za takiego typu bota wot niemoże karac bo on prowadzi czołg i jak na niskich tierach grasz to moga myslec że słaby gracz ale kurwa zanim wsiadziecie na 6-9 t to nauczcie sie grac a nie że 9 t a eff ma 2 jak niemasz czasu to niesciagaj gry bo tylko innym gracza psujesz gre ja osobisviejak widze goscia ktory ma eff poniżej 15a ma 8 t to pieresze co wvhodze na jego profil patrze ile ma bitew i ile zniszczonych jak ma kd poniżej 0.30 to patrze na srednie dos widze że jest 100 to pisze do admins admin sprawdza konto i po 6 min ban ^^ innym gracza też radze tak robic jeżeli chcecie nick admina to piszcie pw

to po jaki chu tu siedzisz to forum jest dla uzywajacych wspomagaczy ktorym sie niechce expic niewiadomo ile zeby miec 9-10 tier bo na wczesniejszych losuje fatalnie wiec nie podoba sie wypierdalaj

ty też używasz bota? Bo jeżeli tak to nick idealnie pasuje do cb

Opublikowano

za takiego typu bota wot niemoże karac bo on prowadzi czołg i jak na niskich tierach grasz to moga myslec że słaby gracz ale kurwa zanim wsiadziecie na 6-9 t to nauczcie sie grac a nie że 9 t a eff ma 2 jak niemasz czasu to niesciagaj gry bo tylko innym gracza psujesz gre ja osobisviejak widze goscia ktory ma eff poniżej 15a ma 8 t to pieresze co wvhodze na jego profil patrze ile ma bitew i ile zniszczonych jak ma kd poniżej 0.30 to patrze na srednie dos widze że jest 100 to pisze do admins admin sprawdza konto i po 6 min ban ^^ innym gracza też radze tak robic jeżeli chcecie nick admina to piszcie pw

ty też używasz bota? Bo jeżeli tak to nick idealnie pasuje do cb

Jesteś tak zajebisty że zapomniałeś iż w wocie nie ma adminów tylko mody na kanałach i tyle.

Zresztą ja gram bez wspomagaczy mam 5k bitew i zrozumiałem że jeśli nie zrobie 1k bitew na każdym tierze to nie ma sensu iść dalej , moje eff to 950+ a z ostatnich 1k bitew 1350 , w przeliczeniu na te nowe punkty to jes 35 a drugie to 50(?).

W sumie to można by napisać specjalnie ai do gry ale na pewno bym za darmo nie rozdawał minimum bym brał po 50 euro za miech.

Wiem chciwy jestem.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jesteś tak zajebisty że zapomniałeś iż w wocie nie ma adminów tylko mody na kanałach i tyle.

Zresztą ja gram bez wspomagaczy mam 5k bitew i zrozumiałem że jeśli nie zrobie 1k bitew na każdym tierze to nie ma sensu iść dalej , moje eff to 950+ a z ostatnich 1k bitew 1350 , w przeliczeniu na te nowe punkty to jes 35 a drugie to 50(?).

W smumie to można by napisać specjalnie ai do gry ale na pewno bym za darmo nie rozdawał minimum bym brał po 50 euro za miech.

Wiem chciwy jestem.

jakbys wiedział to na serwerze musi byc admin i on jest dostepny od 7 do 16 towłasnie widze jak ogarniasz gre podaj nick to zobacze jak ogarniasz gre
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Po co ludzie hejtuja cheaty na forum o wspomagaczach? Nie podoba sie to nie komentować tylko wy***rdalac

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...