Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hackerzy

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy mi sie wydaje czy gra kupe cheaterow? jak nie strzelaja przez sciany to ze snajperek podwojne strzaly wala.

Age is just a number :)

Opublikowano

ale nie na tyle dużo, by gra byla denerwująca czy uprzykrzająca życie. Ludzie jeszcze masowo nie zaczęli czitować (i chwała im za to!) mam nadzieję, że nigdy nie zaczną.

ja póki co spotkałem (chyba) tylko 1 cheatera, od razu poszedł raport ode mnie i kilku gości, napisałem mu na czacie o tym i od razu przestał (gość miał ok 25-30lvl na koncie i zdygał dupę) ^_^ nie opłaca się czitować, nie w tej grze ;)

Opublikowano

czy mi sie wydaje czy gra kupe cheaterow? jak nie strzelaja przez sciany to ze snajperek podwojne strzaly wala.

dokładnie , pełno jest tych noobów.

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Każdy cheat jaki się pojawi będe zgłaszać przez pomoc techniczną , wam też to radze robić jeżeli checie mieć normalną grę. Jeżeli administracja dostanie jakiegoś cheata , zobaczy każdego kto cheatuje i ban ;] Ja osobiście załatwiłem bana około 30 osobą :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam chyba jakies szczescie bo jeszcze takowego nie spotkalem ^^

i koledzy up chcial bym przypomniec ze to jest forum o cheatach jezeli wam to nie pasuje to co tu jeszcze robicie? rozumiem ze sa tu tez poradniki do gier ale za takie pisanie na tym forum no nie wiem powinien byc ban

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...