Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja na bojowca - kilka pytań

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem właśnie 10 misję. Powoli przymierzam się do misji na bojowca. Mam 35lvl. Moje pytania to:

1. Ilu potrzebuję pomocników na "100 Wężowych Łuczników lub Łuczników Skorpiona w ciągu 30 minut"? I jakie lvl'e powinni mieć Ci ludzie?

2. Gdzie mogę znaleźć wężowych łuczników i łuczników skorpiona? Wiem, że na pustyni Yongbi (nie pamiętam czy tak się dokładnie pisze), ale chodzi mi o dokładny resp. Sprawdzałem na necie, ale bez skutku. Znalazłem dokładną lokację tylko Dzikich łuczników, a jak wiadomo - oni są potrzebni do pierwszej misji (do zdobycia pierwszego konia).

3. Czy jak znajomi będą zabijać moby jak będę liderem to będzie mi zaliczać mimo, że nie będzie mnie jeszcze na pustyni? Z dzikimi łucznikami to nie działa - trzeba bić samemu.

4. Liczę na pomoc i dziękuję za fatygę.

@EDIT

Monastyr jeżeli ktoś jest ciekawy i zainteresowany pomocą dla biednego gracza :D.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

mi kiedys poszło w miare szybko z 3x ok 45lvl. Jedna osoba miała wyzszy.

W oazie wybijaj wszystkie moby. Wtedy szybciej sie luczniki respia.

Bedzie ci zaliczac nawet jesli w m1 stoisz

Opublikowano

Nie tylko w oazie, ale również na ich obrzeżach, czyli w około oazy najczęściej (pustynia)

3X45 lv Ci nie wystarczą. Musi być z 2 po +55 lv, Ty i jakiś 45. Ale z dobrym ekwipunkiem.

Up szybszy :/

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Dzięki wszystkim. Pozostał jeszcze jednak punkt 2. Czekam pomoc także w tym punkcie.

Respią się w oazie czyli na samym środku pustyni najlepiej wybijać, ale możesz jeździć wokół oazy i wybijać, bo też się respią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...