Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Client

NoNameWu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem powszechnie znany, lecz jak na mój przypadek, niekoniecznie rozwiązany.

O co chodzi. Próbuję się zalogować do gry, to nie łączy z clientem, w pierwszym oknie niby gra w toku, ale to właściwe, okno ładowania postaci, nie włącza się. Wgrywałem wiele rzeczy, aktualizowałem, usuwałem, czyściłem, bez rezultatów. CODZIENNIE :( naprawiam pliki gry, by móc zagrać, choć jedną partię. Jednak jak się okazało, dzisiaj, naprawiałem pliki o 17.00, zagrałem raz, po pracy musiałem się przespać, gdy wstałem, a komputer z oknem lola był włączony, wziąłem grę niestandardową- (żeby nie psuć nikomu gry, takie przeczucie..) Okazało się, że znów nie działa, ten sam, wiecznie powtarzający się problem. Zegar też ustawiałem (aktualizowałem), robiłem sporo rzeczy, kompletnie nie mam pojęcia w czym problem. Piszę do supportu od miesiąca? zero pomocy, nawet nie przydzielili mi nikogo. Jeżeli ktoś by wiedział, jak mnie pokierować, może ktoś z was się zna na tych procesach, co mam zrobić, by móc normalnie grać, bo to co się dzieje, to jest jakiś obłęd..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jaki system Win7?
Jezeli z klientem robiles juz wszystko to musi byc wina sprzetu.
Uzywales CCleanera?
Probowales uruchomic jako admin i ustawiles zgodnosc z XP?

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Sprobuj pobrac aktualna wersje tego Adobe AIR, bo to crashuje wszystko(tak mi sie wydaje)
Wiesz nie jestes obeznany w tych sprawach ale moze cos sie wymysli.

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...